Més notícies de Seleccions

Tres catalanes al Torneig de Desenvolupament UEFA

La selecció espanyola sub-16 viatja a Anglaterra amb Ariadna Mingueza, Jana Fernández i Emma Martín

RFEF

La selecció espanyola sub-16 participa, a partir del pròxim dimarts, al Torneig de Desenvolupament UEFA. Un campionat pensat perquè les més joves de cada país facin una primera aproximació a les rutines de la selecció i a la competició de màxim nivell representant els seus països.

Toña Is, seleccionadora sub-17, és també l'encarregada de dirigir aquest combinat que l'any passat va assolir el subcampionat del torneig. Espanya s'enfrontarà a les seleccions d'Escòcia, Dinamarca i a les amfitriones, Anglaterra en el marc d'una competició oficial i amb partits cada dos dies.

La selecció espanyola sub-16 comptarà amb fins a tres futbolistes catalanes a les seves files. D'una banda, les joves del planter blaugrana Ariadna Mingueza i Jana Fernández i de l'altra, la jugadora del Cambrils Emma Martín.

 

Aquesta és la llista completa:
Ariadna Mingueza i Jana Fernández (Barcelona); Emma Martín (Cambrils); Sonia Martínez i Elena Martínez (Atlético); Lucía Guemes i María José Gutiérrez (Rácing); Sara López (Femarguín); Marina Monteserín (Femiastur); María López (Granada); Teresa Mérida (Juventud Jérez Industrial); Ana Tejada (Logroño); Isabel Pala (Madrid); Iria Castro (Nuestra Señora de Belén); Noelia Fernández (Sporting de Gijón); Irati Real (Sporting Club); Paola Hernández (UDG Tenerife); Paula R. Medina (Unión Viera); Izarne Sarasola (Tolosa); i Salma C. Paracuello (Zaragoza).

 

Notícies relacionades

Comenta