Més notícies de Seleccions

La sub-16, llesta per la segona fase

El conjunt de Mireia Vera busca classificar-se per a la fase final del Campionat d'Espanya

FCF

La selecció catalana sub-16 afronta aquest divendres i dissabte els partits corresponents a la segona fase del Campionat d'Espanya, contra Andalusia i La Rioja. Les jugadores de Mireia Vera s'han concentrar aquest dijous al matí per viatjar fins a Santa Perpètua de la Mogoda, on han realitzat un entrenament d'11 a 13.00 hores. El campionat es disputarà al Paco Navarro del mateix municipi vallesà. El primer duel que protagonitzarà la sub-16 serà contra Andalusia el divendres 9 a les 10.00 hores, mentre que el segon enfrontament es disputarà el dissabte 10 a la mateixa hora.

El conjunt català compta amb 4 punts. El primer partit es va tancar amb un empat inicial contra Extremadura. Les noies de Mireia Vera van veure com el conjunt extremeny va remuntar els gols d'Aroney i Paula Jiménez. El segon partit, contra Navarra, va servir per treure's l'espina. Van golejar el conjunt navarrès amb quatre gols, gràcies a dos doblets, d'Aroney i Bruna Vilamala. La selecció andalusa, per la seva banda, va vèncer el combinat madrileny (1-0) i Astúries (1-2). En canvi, la selecció de La Rioja, va perdre contra Canàries (2-4) i contra Cantàbria (2-0).

Les sensacions de la seleccionadora Mireia Vera són bones i visualitza aquesta fase com a «final anticipada, en què s'han d'aconseguir els 6 punts, ja que molts equips també tenen 4» i la classificació per a la fase final es podria complicar. A l'hora de valorar les rivals, considera que Andalusia «és un equip molt complet, que juga amb gran intensitat i deixa pocs espais». Afegeix que «no destaca cap jugadora andalusa en concret, tot i així, algunes jugadores han realitzat entrenaments amb la selecció espanyola», avisa. Pel que fa La Rioja, destaca que té «una dinàmica totalment diferent, ja que ha perdut els dos partits de la primera fase», a més a més, diu que «també tenen jugadores que han entrenat amb la selecció espanyola, igual que Andalusia». Finalment, la seleccionadora situa les expectatives de l'equip en «guanyar els dos partits, malgrat que siguin rivals difícil s'ha de trobar formules per superar-les».

 

Les escollides per Mireia Vera han estat:
Jana Fernández, Alba Fernández, Jordina Colomer, Ariadna Mingueza, Viktoria Adrianova i Laura Mas (Barcelona); Aina Pagespetit, Paula Jiménez, Júlia Guerra i Ariadna Márquez (Espanyol); Alba Caño i Sarai Alfonso (AEM); Clara Carmona i Maria González (Damm); Aroney González (Igualada); Emma Martín (Cambrils); Mariona García (M. Lanzarote); i Mar Dueso (Reus).

 

Notícies relacionades

Comenta