Més notícies de Seleccions

Natalia Arroyo: «Ens hem trobat una fase amb dos partits molt diferents»

La seleccionadora catalana fa un balanç de la segona fase on la sub-18 ha superat amb claredat als seus rivals i es classifica per a la fase final

FCF

Ja ha finalitzat la segona fase i Catalunya l'ha superada amb èxit rotund després de les dues victòries. En el primer partit aquest divendres, les de Natalia Arroyo van superar per la mínima Andalusia en un duel molt treballat, mentre que, amb més comoditat l'endemà va sumar fins a sis gols contra La Rioja. Amb aquest resultat, i afegint les dues victòries de la primera fase, la selecció catalana sub-18 se situa primera en la classificació i es garanteix un lloc a les semifinals del Campionat d'Espanya, que disputarà contra el País Valencià.

La seleccionadora, Natalia Arroyo, fa un balanç de la segona fase: «Han sigut dos partits molt diferents, evidentment pel potencial de l'adversari, ja que proposaven coses molt diferents». Contra Andalusia la selecció va haver de treure una cara més lluitadora, és per això que per Arroyo «les dues victòries són molt satisfactòries, però contra Andalusia ho ha sigut especialment». «En el segon partit contra La Rioja, la nostra funció era acabar d'arrodonir una segona fase rodona que hem enllestit amb claredat i contundència», afegeix.

La valoració general de la fase és molt positiva: «Des de la primera fase ja érem conscients que necessitàvem els punts i les dues victòries, per arrodonir la feina del desembre, i ara la satisfacció és molt alta». El fet d'haver mantingut la porteria a zero durant tots els partits del Campionat, ha donat «garanties per atacar» de la forma habitual al conjunt català, assegura Arroyo que destaca especialment «no haver afluixat la intensitat en cap dels dos partits». «Ni quan anàvem 4-0 al descans contra La Rioja vam afluixar. Vam sortir la segona part amb el mateix ritme que el principi», això, segons Arroyo, «no és quelcom fàcil, especialment quan tens aquest resultat a favor».

Les jugadores que han format la selecció sub-18 aquest cop són un grup de jugadores que Arroyo defineix com «un grup que ha crescut sent i demostrant que són molt competitives», aquest equip ja va ser campió sub-16, i l'any passat es va quedar a les portes del títol. Arroyo destaca que «les de segon any saben que les de primer arriben molt fortes, s'afegeix gent que no estava a la primera fase i tothom sap que hi ha competència i que si abaixen la guarda, hi haurà algú disposat a treure-li el lloc».

La seleccionadora fa un balanç molt positiu i descriu aquesta fase com una fase «rodona, amb contundència golejadora, on hi ha hagut participació de tothom i especial protagonisme del gol», sentencia.

 

Notícies relacionades

Comenta