Més notícies de Seleccions

La fase final sub-18 torna a avançar-se

Catalunya disputarà l'eliminatòria final la primera setmana d'abril, per conciliar la vida acadèmica de les jugadores

FCF

La selecció catalana sub-18 repetirà la data triada per disputar la fase final del Campionat d'Espanya. Per segon any consecutiu, el combinat dirigit per Natalia Arroyo avança la semifinal i la final al mes d'abril, per tal de facilitar que les jugadores puguin preparar els exàmens de la selectivitat amb garanties.

Igual que l'any passat, doncs, la sub-18 disputarà aquesta primavera la fase final i ho farà a Balears. Catalunya tindrà l'oportunitat de redimir-se de la derrota patida contra Madrid, que les va deixar sense el títol i s'enfrontaran a les madrilenyes en semifinals, el dia 6 d'abril. En cas de superar el repte, la final del dia 8 serà contra el vencedor de l'altra semifinal entre el País Valencià i les amfitriones, Balears.

Catalunya ha arribat fins a les semifinals després de superar els quatre compromisos previs. Així, les d'Arroyo s'han imposat a les seleccions d'Extremadura (5-0) i Navarra (0-2) a la primera fase, i a Andalusia (1-0) i La Rioja (0-6) a l'última fase. A més, sumen un balanç implacable de 14 gols anotat i mantenint sempre la porteria a zero.

 

Notícies relacionades

Comenta