Més notícies de Seleccions

Pina torna a brillar en la classificació d'Espanya

La jove davantera catalana anota l'únic gol de la victòria sobre Dinamarca i certifica el bitllet de la sub-17 per a l'Europeu de Lituània

UEFA

Claudia Pina ha tornat a ser decisiva, una vegada més, ajudant amb la seva punteria de cara a porteria. El gol de la davantera blaugrana ha servit Espanya per classificar-se per a la fase final de l'Europeu que es disputarà a Lituània el pròxim mes de maig. La selecció sub-17 coneixerà els seus rivals al sorteig que tindrà lloc el 6 d'abril a Kaunas (Lituània).

Les de Toña Is han superat Dinamarca, que estava empatada a punts amb la 'Rojita' i s'han garantit el bitllet per a la màxima competició continental. Al marge de Claudia Pina, Bruna Vilamala i Jana Fernández també han tingut minuts en aquest últim partit de la ronda elit. Abans, la sub-17 s'havia imposat a les seleccions d'Israel i Rússia, amb participació d'un total de cinc futbolistes catalanes (Jana Fernández, Aida Esteve, Bruna Vilamala, Claudia Pina i Ainhoa Marín).

MÀXIMA GOLEJADORA CONTINENTAL
El nom de Claudia Pina continua lligat al del gol. La davantera catalana no només s'ha mantingut com a màxima golejadora del campionat, sinó que segueix ampliant distàncies respecte a les seves perseguidores. La futbolista del Barça acumula un total de 15 gols en aquest Europeu (fase de classificació i ronda elit), molt lluny de les 6 dianes de les davanteres de països com Àustria, França, Anglaterra o Portugal.

 

Notícies relacionades

Comenta