Més notícies de Seleccions

Esprement els últims entrenaments

La sub-18 es concentra aquesta tarda per una de les darreres sessions abans del Campionat d'Espanya

FCF

A poc més d'una setmana per al Campionat d'Espanya, la selecció catalana sub-18 es concentra a Pallejà per a una sessió d'entrenament. Serà una de les darreres oportunitats per polir els detalls de cara a la semifinal que disputarà l'equip de Natalia Arroyo el pròxim divendres, dia 6 d'abril contra Madrid, selecció que va esgarrapar el títol a Catalunya l'any passat.

La semifinal serà al Platges de Calvià d'aquesta localitat balear a partir de les 10.15 hores. En cas de superar la selecció madrilenya, Catalunya s'enfrontarà al vencedor de l'altra eliminatòria entre el País Valencià i les amfitriones, Balears en la final que tindrà lloc diumenge, 8 d'abril, a les 12.30 hores.

De cara a aquesta sessió preparatòria, que tindrà lloc a partir de les 16.30 hores, Arroyo ha citat 18 futbolistes, repetint la mateixa llista de jugadores que es van enfrontar al primer equip de l'Espanyol en el darrer partit de preparació de Catalunya i que va acabar en derrota per 3 gols a 0.

 

Aquesta és la llista completa:
Aida Esteve, Ainhoa Marín, Sara Extremera, Laia Codina, Judit Viñas, Claudia Pina i Paula Gutiérrez (Barcelona); Marta Llopis, Maria Molina, Elena Julve, Laura Galcerán, Laura Ariza, Ariadna Sánchez i Maria Llompart (Espanyol); Paula López (Sant Gabriel); Montserrat Quesada i Laia Parera (Damm); i Maria Subies (AEM).

 

Notícies relacionades

Comenta