Més notícies de Seleccions

Tot llest a la sub-18 per la fase final del Campionat d'Espanya

El pròxim 6 d'abril, Catalunya es disputarà el passi a la final del Campionat amb Madrid

FCF

Després de superar la primera fase del campionat guanyant Extremadura per 5-0 i Navarra per 0-2, la segona fase, passant per sobre d'Andalusia amb un 1-0 i La Rioja amb un 0-6, la selecció sub-18, capitanejada per Natalia Arroyo juga ara la fase final a Palma de Mallorca. La semifinal es disputarà el pròxim 6 d'abril a les 10.15 hores a Magaluf i enfrontarà la selecció catalana amb la madrilenya, selecció amb qui va perdre l'any passat la final per 1-0 amb un gol que va arribar al minut 83. Si s'aconseguís la victòria, Catalunya passaria a la final on es trobaria al guanyador de l'altre semifinal que enfronta el País Valencià i Balears, i serà el diumenge dia 8 a les 11.00 hores.

Abans de posar rumb a les illes, la sub-18 realitzarà un últim entrenament a terres catalanes el dijous dia 5 a Castelldefels, concretament al municipal Els Canyars. Per fer front aquesta última fase, Natalia Arroyo comptarà amb les mateixes jugadores de les darreres convocatòries, les mateixes de l'últim entrenament i les que es van enfrontar al primer equip de l'Espanyol com a preparació d'aquesta última fase del Campionat, amb set jugadores del Barça, set de l'Espanyol, dues de la Damm, una de l'AEM i una altra del Sant Gabriel.

 

Aquests són els noms:
Marta Llopis, Laura Galcerán, Laura Ariza, Maria Llompart Maria Molina, Elena Julve i Ariadna Sánchez (Espanyol); Aida Esteve, Ainhoa Marín, Sara Extremera, Laia Codina, Judit Viñas, Claudia Pina i Paula Gutiérrez (Barcelona); Montserrat Quesada i Laia Parera (Damm); Paula López (Sant Gabriel); i Maria Subies (AEM).

 

Notícies relacionades

Comenta