Més notícies de Seleccions

Invictes i a conquerir Europa

La sub-17 completa una Ronda Elit brillant superant Rússia, Romania i Bèlgica i es classifica per a l'Europeu d'Islàndia d'aquest estiu

Uefa.com

Les noies de Pedro López, actuals sotscampiones d'Europa, tornaran a lluitar pel campionat aquest estiu. La selecció sub-17 ha superat tots els seus rivals a la Ronda Elit mantenint la porteria a zero i amb una renda amplia de gols a favor. El combinat espanyol suma un total de 12 gols marcats en els tres partits disputats davant Rússia, Romania i Bèlgica. Unes victòries en les que han participat les cinc futbolistes catalanes convocades per viatjar a Sotxi (Rússia): Ona Batlle, Laia Alexandrí, Paula Fernández i Aitana Bonmatí, del Barça, i María González del Sant Gabriel. Totes han disputat alguns minuts sota les ordres de Pedro López i les blaugranes Ona, Laia i Aitana, a més, van contribuir amb gols als tres enfrontaments.
Ona Batlle ha sigut una de les jugadores catalanes amb més protagonisme, sent titular en tots els partits i aconseguint marcar davant Romania. Les seves companyes al Barça, Laia Alexandrí i Aitana Bonmatí també van jugar d'inici els partits davant Rússia i Bèlgica, però van descansar davant Romania. María González i Paula Fernández, per la seva banda, van poder disputar alguns minuts sortint des de la banqueta.

El seleccionador Pedro López valora, com no pot ser d'una altra manera, molt positivament la participació d'Espanya a la Ronda Elit: "Tot ha sortit perfecte. Totes les jugadores defensen i estan plenament compromeses amb el grup, no existeixen les individualitats". Un aspecte que va servir per superar el marcatge individual que van patir algunes internacionals espanyoles: "Tenim molts recursos de cara al marc rival, moltes jugadores amb molt gol. Els rivals ens han tractat d'anul·lar jugadores concretes, però hem trobat alternatives".

A LA CONQUESTA DE L'EUROPEU 2015
L'Europeu tindrà lloc a Islàndia del 22 de juny al 4 de juliol. Un campionat del que el combinat espanyol n'és l'actual sotscampió. Espanya és, darrera Alemanya, la selecció que més títols europeus acumula des de la seva creació la temporada 2008. De les set edicions disputades fins al moment, la sub-17 espanyola suma dos campionats, dos sotscampionats i una tercera plaça.

 

Notícies relacionades

Comenta