Més notícies de Seleccions

El Canadà, tercer rival d'Espanya

La selecció sub-17 ja coneix l'últim rival del seu grup del Mundial de l'Uruguai

UEFA

El quadre final del Mundial sub-17 que es disputarà a l'Uruguai al novembre ja s'ha completat. Els aldarulls a Nicaragua –seu original de la CONCACAF- van obligar a traslladar i ajornar aquest campionat on s'havien de decidir les tres places restants. Finalment, Mèxic, els Estats Units i el Canadà han estat els tres països que s'han classificat per al Mundial.

La selecció espanyola sub-17, dirigida per Toña Is, s'enfrontarà a Colòmbia, Corea del Sud i el Canadà, dins el grup D. En total hi ha quatre grups conformats per quatre seleccions. 16 països que competiran per ser les millors del món a l'Uruguai.

A l'últim Mundial, disputat a Jordània, la selecció espanyola va assolir la medalla de bronze, després de perdre contra el Japó a les semifinals. Espanya debutarà contra Colòmbia el 14 de novembre a Montevideo, el mateix escenari on s'enfrontarà a Colòmbia el dia 17. Quatre dies més tard, la sub-17 tancarà la fase de grups contra el Canadà.

El combinat de Corea del Nord és el defensor del títol. Precisament aquesta selecció ha quedat ubicada al grup més perillós, juntament amb la potent Alemanya, el Camerun i els Estats Units. El grup B comptarà amb Mèxic, completat amb Sud-àfrica, el Brasil i el Japó. Pe que fa a l'amfitriona, l'Uruguai, comparteix el grup A amb Ghana, Nova Zelanda i Finlàndia.

Les dues seleccions de cada grup que finalitzin la primera ronda als primers llocs es classificaran per als quarts de final que es disputaran el 24 i 25 de novembre. Tres dies més tard tindran lloc les semifinals i la gran final i la final per a la medalla de bronze serà l'1 de desembre.

 

Notícies relacionades

Comenta