Més notícies de Seleccions

L'Holanda de Martens, a la repesca

L'últim bitllet europeu per al Mundial de França es decidirà al play-off de les millors segones classificades

KNVB

Les internacionals de Barça i Espanyol tornen ja a la disciplina dels seus clubs per encetar una nova temporada. La majoria ho fan amb energia i positivisme després d'haver assolit els seus objectius, però no és el cas de l'holandesa Lieke Martens. Els Països Baixos han perdut la primera plaça després de caure contra Noruega i si volen ser al Mundial de França, hauran de superar el play-off que es jugarà aquesta tardor entre els Països Baixos, Dinamarca, Bèlgica i Suïssa i que repartirà l'últim bitllet europeu.

Més positiva ha estat l'aturada per a l'Anglaterra de Toni Duggan, que ha certificat la seva classificació per a la Copa del Món. L'anglesa ho ha fet després de superar Gal·les (0-3) i el Kazakhstan (0-6), contribuint amb una diana contra les primeres.

Anglaterra no és l'única selecció que té un bitllet per a la copa mundial. La França de Kheira Hamraoui té la presència garantida per la seva condició d'amfitriona, mentre que Espanya ha disputat els darrers dos partits de la fase de grups amb la classificació a la butxaca.

A l'altra banda de l'Atlàntic, Andressa Alves té una plaça a França 2019 des del passat mes d'abril, quan el Brasil es va proclamar campió de la Copa Amèrica. Qui encara no té la classificació, però ha fet un gran salt durant aquesta aturada internacional és la futbolista de Costa Rica, Katherine Alvarado. La jugadora de l'Espanyol ha superat amb comoditat El Salvador (11-0), Nicaragua (4-1) i Panamà (3-1), marcant un gol al primer partit amb la seva selecció. El combinat 'tico' s'ha proclamat campió de l'eliminatòria centreamericana per a la Copa CONCACAF que decidirà els tres bitllets per al Mundial. Una competició on també hi serà Mèxic amb la portera blaugrana Pamela Tajonar.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta