Més notícies de Seleccions

Jorge Vilda: «Una classificació de gran mèrit»

El seleccionador espanyol resumeix com s'ha aconseguit el bitllet pel Mundial com a primeres de grup

RFEF

La selecció espanyola ja fa temps que estava classificada de forma matemàtica pel Mundial de França de 2019, però faltava la cirereta per acabar de donar valor a la feina que s'està fent amb el futbol femení a Espanya. La selecció espanyola no només va aconseguir classificar-se per a un Mundial per segon cop, sinó que també fa història passant com a primera de grup, invicte, amb tot guanyat i sent la millor de tots els grups.

El seu seleccionador valora l'èxit: «Ha estat una classificació de gran mèrit, no hi ha hagut cap altre equip que hagi fet un ple de victòries, Espanya ha sigut l'única i a més, amb la millor diferència de gols» descriu Jorge Vilda que dóna significat a la gesta aconseguida. «Això diu molt de la bona manera de fer d'aquest equip i d'aquestes jugadores. Crec que és un dia molt feliç, un pas més pel futbol femení, per la selecció i pel nostre equip», raona el tècnic que és conscient de la dificultat històrica: «Això no s'aconsegueix d'un dia per l'altre, això és gràcies a la feina de molts anys i de molts esforços de molta gent». Vilda ja mira endavant amb optimisme i il·lusió: «Nosaltres farem tot el possible i el que podem garantir és que quan anem al Mundial, ho deixarem i ho donarem tot per fer un bon paper» conclou el seleccionador espanyol.

Jenni Hermoso, exblaugrana i ara a les files de l'Atlètico de Madrid, també valora molt positivament el resultat, conscient de la dificultat: «El que estem fent ens està donant els fruits i s'ha vist a la classificació. No hem perdut cap partit, marxem amb bones sensacions i amb moltes ganes d'afrontar tot el que ens espera» admet amb desig i esperança la davantera de la 'Roja'.

 

Notícies relacionades

Comenta