Més notícies de Seleccions

Amistós de renom per a la selecció espanyola

L'absoluta s'enfrontarà a Alemanya, segona al rànquing FIFA, el 13 de novembre

RFEF

La selecció espanyola disputarà un amistós contra una selecció de nivell com és Alemanya. Així ho ha confirmat la Federació Espanyola (RFEF), explicant que el partit es disputarà a la localitat alemanya d'Efurt el pròxim 13 de novembre a les quatre de la tarda, aprofitant l'aturada internacional del cap de setmana dels dies 10 i 11.

Es tracta d'un partit que forma part de la preparació de la 'Roja' de cara al Mundial de França d'aquest estiu, per al qual la selecció espanyola ja està classificada. Enfrontar-se a un rival que es troba entre les millors potències de futbol femení és un gran salt de qualitat per a un combinat que va debutar com a mundialista ara fa quatre anys al Canadà.

En aquella ocasió, l'equip no va passar de la fase de grups i les jugadores van denunciar públicament la manca de planificació i de preparació per a una cita d'aquest nivell. El conflicte es va tancar amb la destitució d'Ignacio Quereda i amb el nomenament de Jorge Vilda om a seleccionador absolut.

En aquesta nova era per al futbol femení, la selecció espanyola ha fet un salt endavant, acompanyat de grans resultats com el ple de victòries assolit a la fase de classificació per al Mundial de França. La competició del pròxim mes de juny es presenta amb grans esperances per a la 'Roja', que vol presentar la seva candidatura com a potència mundial.

La selecció alemanya és la segona al rànquing FIFA, per darrere els Estats Units, i només ha patit una derrota a la fase de classificació del Mundial. De fet, són un dels conjunts que acumula més títols internacionals (dos Mundials i vuit Europeus).

 

Notícies relacionades

Comenta