Més notícies de Seleccions

Espanya torna a casa invicta

La sub-19 participa a Escòcia en un torneig de preparació per a la ronda elit de l'Europeu del pròxim juliol

RFEF

La selecció espanyola sub-19 torna a casa invicta després de la seva participació en el torneig internacional que ha disputat durant aquesta aturada FIFA. Les de Pedro López han competit amb tres seleccions que, igual que Espanya, no havien disputat la classificació per a la ronda elit de l'Europeu de 2019.

El primer rival va ser Escòcia, amfitrió del torneig i de la pròxima cita europea. La 'rojita' va superar per 1 gol a 0 el conjunt escocès en l'única victòria de les espanyoles. Als altres dos partits, Espanya no ha passat de l'empat, 0-0 contra França i 1-1 contra Dinamarca.

Aquest torneig ha comptat amb la participació de set futbolistes catalanes: Berta Pujadas, Anna Torrodà, Maria Llompart i Ainhoa Marín (Espanyol); Laia Codina i Candela Andújar (Barça); i Laia Aleixandri (Atlético).

Espanya es disputarà l'accés a l'Europeu durant la ronda elit que començarà a la primavera. Pedro López coneixerà els seus rivals el pròxim 23 de novembre i haurà d'aconseguir ser entre les set millors si vol un bitllet a Escòcia aquest juliol.

 

Notícies relacionades

Comenta