Més notícies de Seleccions

Aina Pagespetit i Laura Mas s'exerciten amb Espanya

La selecció sub-16 es concentra tres dies a Madrid

RFEF

Arriba la tardor i les seleccions es posen a treballar. És el cas de la selecció sub-16 espanyola, que durant tres dies, del dilluns fins al dimecres, s'exercitaran a Las Rozas (Madrid) en unes jornades ideades per tenir un primer contacte amb la selecció i amb les seves dinàmiques.

Cada any, Toña Is crida un gruix de jugadores per veure les seves qualitats, alhora que es van acostumant a les rutines de la selecció. Una forma d'evitar que el salt quan les cridin amb la sub-17, una categoria en la qual ja toca competir al més alt nivell, estiguin preparades. Així, s'afronta la preparació per a un Europeu o un Mundial amb menys pressió afegida.

En aquest cas, dues jugadores catalanes, de dos clubs diferents, han estat convocades: La blaugrana Laura Mas i la blanc-i-blava Aina Pagespetit. La gironina Queralt Ping també estava convocada en un primer moment, però ha estat baixa d’última hora. El seu lloc l’ha ocupat la jugadora del Levante, Nuria Martínez. Toña Is concentra les 24 futbolistes escollides des d'aquest dilluns i fins al dimecres a Las Rozas (Madrid).

 

Aquesta és la llista completa:
Laura Mas (Barça); Aina Pagespetit (Espanyol); Laura Viñas, Lucía Vallejo i Carmen Gutiérrez (Racing); Jana Xin Henseler i Claudia Iglesias (Atlético); Ane Ansa i Karolina Sarasua (Osasuna); Claudia de la Fuente (Ciudad del Futbol); Tayre Fernández (Femiastur); Thais Martínez (Villareal); Andrea Martínez (Trobajo del Camino); Águeda González (Màlaga); Lucía Hernández (Sporting Gijón); Noela Sánchez (Victória); Ane Elexpuru (Athletic Club); Silvia Lloris (El Palmar Estrella Grana); Marta Gasienica-Kotelnicka (Llamoro); Nuria Martínez i Fiamma Benítez (Levante); Alicia Silvar (Plaza Argel); Lidia Ribeiro (Tacuense); i Alba Fresneda (Son Sardina).

 

Notícies relacionades

Comenta