Més notícies de Seleccions

Última oportunitat per veure Martens al Mundial

La selecció dels Països Baixos s'enfronta a Suïssa en l'anada del play-off final per a la darrera plaça en joc

L'última plaça europea per al Mundial de França del pròxim estiu es decideix des d'aquest divendres. A partir de les vuit del vespre, la selecció holandesa s'enfronta a Suïssa a Utrecht, en un partit que tindrà la tornada dimarts al vespre a Schaffhausen. Després de superar Dinamarca al primer play-off, els Països Baixos de Martens i Van der Gragt –baixa per lesió- la selecció de Suïssa serà el darrer escull.

Fins al pròxim dimecres no tornarà a comptar amb tots els seus efectius el Barça. Un marge de pocs dies per preparar el transcendental duel contra l'Atlético de Madrid del diumenge 18. Les últimes a incorporar-se seran les internacionals espanyoles, fins a deu efectius, que afronten un doble compromís durant aquesta aturada. Després de la victòria contra Polònia, Espanya viatjarà a Alemanya per a un últim amistós.

També afronta un doble compromís la selecció anglesa amb Toni Duggan. Les 'lionesses' s'han imposat a Àustria (3-0) en el primer duel i aquest diumenge tancaran la concentració contra Suècia. En canvi, la França d'Élise Bussaglia només disputarà un partit aquest dissabte contra el Brasil d'Andressa Alves.

A més, el Barça no podrà comptar amb Claudia Pina durant tot el mes de novembre. La davantera es troba a l'Uruguai per disputar el Mundial sub-17 amb la selecció espanyola. Una competició que començarà amb la fase de grups aquest dimecres.

 

Notícies relacionades

Comenta