Més notícies de Seleccions

Es dibuixa el camí per als pròxims dos Europeus sub-19

Espanya s'enfrontarà a Irlanda, Hongria i Sèrbia a la ronda elit de la pròxima cita continental

UEFA

Matí d'activitat a la UEFA. L'organisme ha sortejat els grups per a les dues pròximes cites continentals, d'una banda, el sorteig de la ronda elit de la pròxima primavera i que dóna accés a l'Europeu d'Escòcia, i de l'altra, el de la fase de classificació per al campionat del 2020 a Geòrgia.

El grup dirigit per Pedro López ha quedat emmarcat al grup 4, juntament amb les selecciones d'Irlanda, Hongria i Sèrbia. La ronda elit es disputarà en format de mini-torneig a casa d'una de les quatre seleccions incloses a cada grup entre l'abril i el juny del pròxim any. Només els set guanyadors de cada grup accediran a la fase final juntament amb les amfitriones.

Espanya ha accedit a la ronda elit directament, igual que França, com les dues seleccions amb millor coeficient. També han estat incloses al bombo A, amb els millors combinats, Alemanya, Noruega, Anglaterra, Finlàndia i els Països Baixos. L'amfitriona, Escòcia, està classificada directament per a la fase final.

Les de Pedro López no han perdut el temps des que el passat mes de juliol es proclamessin campiones d'Europa en vèncer Alemanya a la final. Aquest octubre, la 'rojita' ha participat en un torneig internacional per no perdre el ritme competitiu juntament amb altres combinats classificats com França, Dinamarca i Escòcia. En aquesta llista, el seleccionador va comptar amb fins a set catalanes: Berta Pujadas, Anna Torrodà, Maria Llompart i Ainhoa Marín (Espanyol); Laia Codina i Candela Andújar (Barça); i Laia Aleixandri (Atlético Madrid).

EUROPEU 2020
També s'ha celebrat aquest matí a Nyon el sorteig de la fase de classificació de cara a l'Europeu del 2020 que acollirà Geòrgia. Espanya, dins del bombo de les dotze millors seleccions, ha quedat ubicada al grup 7 i s'enfrontarà a Islàndia, Grècia i el Kazakhstan. Els partits es disputaran entre l'agost i l'octubre del 2019. Les dues millors de cada grup, així com les quatre millors terceres accediran a la ronda elit de la primavera del 2020.

 

Notícies relacionades

Comenta