Més notícies de Seleccions

L'Estadi Municipal de L'Hospitalet, seu de la primera fase del Campionat d'Espanya

Les seleccions catalanes sub-15 i sub-17 debutaran contra Canàries i l'Aragó del 14 al 16 de desembre

Pedro Salado (Futfem.cat)

El Municipal de l'Hospitalet de Llobregat acollirà, del 14 al 16 de desembre de 2018, la primera fase del X Campionat d'Espanya sub-15 i del XIV Campionat d'Espanya sub-17. La selecció catalana ha quedat enquadrada al grup E, juntament amb les seleccions de l'Aragó i Canàries.

El debut de Catalunya tindrà lloc el 14 de desembre contra l'Aragó. La sub-15 jugarà a les 10.00 hores, mentre que la sub-17 ho farà a les 12.15 hores. Dos dies més tard, el 16 de desembre, les catalanes s'enfrontaran a Canàries, seguint el mateix horari que contra l'Aragó.

Cal recordar que, en la darrera edició del Campionat d'Espanya, Catalunya va fer un gran paper. D'una banda, la selecció sub-16 es va proclamar campiona per tercera vegada consecutiva després de derrotar en la final al País Valencià. De l'altra, la sub-18 també va arribar a la final del campionat, però va caure derrotada de forma cruel en la pròrroga contra el País Valencià.

Cal aclarir que enguany han canviat els noms de les categories, de manera que la selecció catalana sub-16 ara passa a ser la sub-15, mentre que la sub-18 es correspon amb l'actual sub-17.

 

Notícies relacionades

Comenta