Més notícies de Seleccions

La sub-16 s’estrena dilluns

La selecció espanyola es concentrarà fins dimecres a Las Rozas

RFEF

Tot just entrant al 2019 i amb els regals de Reis encara presents, les jugadores internacionals més petites tornaran a la feina amb la selecció espanyola. A les ordres de Toña Is, 24 jugadores s’entrenaran a Las Rozas (Madrid) en diferents sessions que serviran per familiaritzar-se amb les rutines de la selecció.

En aquesta ocasió, la seleccionadora ha convocat un bon gruix de futbolistes catalanes, liderades per les sis jugadores del Barça -Laura Mas, Meritxell Font, Esther Laborde, Ariadna Mingueza, Laura Lobo i Claudia Gómez-, l’equip que més futbolistes aporta a la selecció. També hi seran Julia Bartel, de l’Espanyol i Lucía Carmona, de l’Igualada.

Les jugadores arribaran a la capital madrilenya dilluns a la tarda, a temps per completar el primer entrenament i podran tornar amb els seus clubs dimecres 9, un cop finalitzada la concentració.

Aquesta és la llista de les 24 futbolistes convocades:
Laura Mas, Meritxell Font, Esther Laborde, Ariadna Mingueza, Laura Lobo i Claudia Gómez (Barcelona); Julia Bartel (Espanyol); Lucía Carmona (Igualada); Jana Xin Henseler, Laura Tanaro, Alicia de la Cuerda i Dana Benítez (Atlético); Nazaret Martín i Lidia Rayo (Sevilla); Lucía Hernández i Noelia Fernández (Sporting); Laura Viñas (Racing); Irene Miguelez (Villarreal); Ana Toubes (Pabellón Ourense); Ornella María Vignola (Màlaga); Ana Ansa (Osasuna); Lucía Palomares (Plaza Argel); Maider Molano (Athletic Club); i Marta Gasienica-Kotelnicka Maziarz (Llamoro).

 

Notícies relacionades

Comenta