Més notícies de Seleccions

Sis catalanes al Torneig de l'Atlàntic

La sub-17 comença l'any amb noves cares i un triangular a Tenerife

RFEF

La selecció espanyola sub-17 comença l'any competint. El combinat que es va proclamar campió del Món a l'Uruguai al desembre, amb alguns relleus generacionals, torna a la gespa i ho farà a Tenerife, del 16 al 18 d'aquest mateix mes, dins el Torneig de l'Atlàntic. La competició té format de triangular i participen, a banda de la 'rojita', Eslovàquia, Irlanda i les Canàries. La selecció dirigida per Toña Is s'enfrontarà a Eslovàquia dimecres 16 a la tarda i l'altre duel enfrontarà Irlanda i les Canàries. Els guanyadors s'enfrontaran a la gran final divendres 18, mentre que les altres dues seleccions lluitaran per la tercera plaça.

En aquesta nova llista no figuren algunes catalanes que sí que hi eren a la convocatòria del Mundial com Ainhoa Marín, qui es va lesionar al partit de debut; ni Claudia Pina, la gran estrella de la cita mundialista. Sí que repeteix la blaugrana Jana Fernàndez, així com altres catalanes que entren a la llista: Alba Fernández i Clara Rodríguez, també del Barça; Emma Martínez, de l'Espanyol; Emma Martín de l'Alavés; i la lleidatana Ona Baradad, de l'AEM, qui havia format part de l'infantil blau que va conquerir una lliga de nois amb el desaparegut Dani Rodrigo al capdavant i que va aparèixer a tots els mitjans.

A partir d'aquest dilluns, les 22 futbolistes es concentraran a l'aeroport de Madrid per viatjar a Tenerife, seu del campionat. La tornada està prevista per al dissabte 19, a temps per participar amb els seus clubs a les competicions de Lliga corresponents.

 

Aquesta és la llista definitiva de jugadores per al Torneig de l'Atlàntic:
Jana Fernàndez, Alba Fernández i Clara Rodríguez (Barça); Ona Baradad (AEM); Emma Martínez (Espanyol); Emma Martín (Alavés); Sonia García i Claudia Iglesias (Atlético de Madrid); Ane Alexpuru (Athletic Club); María López (Granada); Ana Tejada (Logroño); Isabel Pala (Madrid); Paola Hernández (Tenerife); Arantxa Medina (Màlaga); Ascensión Martínez (Plaza Argel); Eva Alonso (Rayo); Nerea Vicente (Villareal); Gema Climent i Nuria Martínez (Levante); Carlota Sánchez (Deportivo); Paula Jiménez (Fundación Albacete); i Sara Carrillo (Osasuna).

 

Notícies relacionades

Comenta