Més notícies de Seleccions

Una llista sense representació blaugrana

Cap jugadora del Barcelona serà present al partit de Catalunya davant Xile, on retorna una ambaixadora de Segona

FCF

La Federació Catalana (FCF) ha fet oficial aquest dijous la llista de les 18 futbolistes que representaran Catalunya en el partit contra la selecció de Xile (número 38 del rànquing FIFA), de dilluns a l'Estadi Municipal de L'Hospitalet. La gran novetat del partit d'enguany és l'absència de cap jugadora del Barcelona, tot i que la seleccionadora Natalia Arroyo no ha explicat els motius, la convocatòria de les internacionals catalanes amb Espanya per al doble compromís de la 'roja' en aquesta aturada, ha fet difícil la representació de les jugadores blaugrana a la llista de la seleccionadora catalana. Aitana Bonmatí i Laura Ràfols – present a l'acte – van representar el primer equip blaugrana en el darrer enfrontament de Catalunya davant Navarra a El Sadar.

D'altra banda, Natalia Arroyo donarà l'oportunitat de debutar amb l'absoluta a fins a quatre jugadores: Anna Torrodà, Ona Batlle, María González i Noèlia García. D'aquest pòquer de jugadores crida l'atenció el retorn d'una representant de Segona Divisió, en aquest cas, la portera de l'Igualada García. Fa dos anys, i de retruc, la davantera del Seagull Sara Serna va defensar la senyera davant Euskadi al Miniestadi. Així com 'Noe' García representarà l'Igualada, María González 'Ibra' també va defensar la samarreta del Sant Gabriel i Levante Las Planas a Segona Divisió fa no gaire temporades enrere.

El partit es disputarà a l'Estadi Municipal de L'Hospitalet, amb capacitat per 6.700 espectadors. Tot i que es disputarà en un dilluns laborable, i l'accés serà d'entrada gratuïta, la FCF facilitarà autocars a diverses delegacions perquè les jugadores d'arreu del territori puguin anar al partit. A partir de les 17.45h, Jana Fernàndez, Laura Ràfols, Elena Julve, Elba Vergés, Maria Llompart, Paula Nicart, Ainhoa López i Ester Sullastres signaran autògrafs als voltants de l'Estadi.

 

Aquesta és la llista completa de Catalunya per enfrontar-se a Xile: Mariajo Pons, Berta Pujadas, Anna Torrodà, Cristina Baudet, Brenda Pérez (Espanyol), Ona Batlle, Laura Gutiérrez 'Guti' (Levante), María Estella, Eva Llamas (Tenerife), Núria Mendoza, Paola Soldevila (Real Sociedad) Laia Aleixandri, Olga García (Atlético de Madrid), Gio Carreras, Carol Férez, Débora García (Valencia) Noelia García (Igualada) i María González (Logroño).

 

Notícies relacionades

Comenta