Més notícies de Seleccions

Estrellades contra un mur

La selecció catalana sub-17 xoca amb un Madrid molt ben ordenat que, amb un solitari gol anotat al principi del matx, evita el pas de les catalanes a la final

FCF

No ha pogut ser. L'equip de Natalia Arroyo no ha aconseguit anotar cap gol davant un ultradefensiu equip madrileny que s'ha avançat en l'única errada clara de la defensa catalana i s'ha dedicat a passar la resta del partit defensant el resultat i buscant crear perill a la contra. L'equip català s'ha mostrat molt espès en el joc i no ha sabut trobar la manera de moure al rival per tal de generar espais per on poder generar superioritats i crear perill a la porteria rival. Tot i els intents de l'entrenadora catalana per trobar la manera que el seu equip es trobés còmode, les jugadores catalanes no han trobat mai el ritme necessari. Derrota i eliminació que no permetrà les catalanes lluitar pel títol nacional.

La primera part ha estat molt intensa, l'equip madrileny ha entrat molt millor al matx i ha tingut la possessió de la pilota davant d'una selecció catalana que no es trobava còmode. L'equip català intentava pressionar a tres quarts de camp, però no ha sabut trobar la manera de fer efectiva aquesta pressió davant les madrilenyes que movien bé la pilota. Aviat s'ha mogut el marcador, ja que l'equip madrileny ha anotat l'1-0 en una bona jugada en què han connectat amb la davantera centre que ha trencat la defensa catalana pel mig i ha superat amb un xut creuat a la portera. El gol ha despertat a l'equip de Natalia Arroyo que, a partir del cop, ha monopolitzat la possessió, però sense acabar de trobar la profunditat necessària per a crear situacions de perill i quan ho aconseguia s'ha trobat amb la portera madrilenya molt segura.

L'equip català amb prou feines ha generat alguna jugada perillosa o de pilota aturada i tot el joc ofensiu el generava per la banda esquerra, deixant el flanc dret massa desert. L'equip de la capital espanyola s'ha sabut adaptar molt bé al nou pla del partit, amb dues línies molt ben situades i esperant la pèrdua o l'error de l'equip català per muntar contraatacs molt perillosos que, per sort catalana, s'han topat amb les intervencions vitals de la portera catalana, ja que fins a tres vegades les davanteres madrilenyes l'han encarat en situació d'1 per 1. Molta intensitat, molt de joc al mig del camp, però poca producció ofensiva de les noies en una primera part on el joc defensiu i de contraatac de la selecció madrilenya s'ha imposat al joc de possessió de la catalana.

A la segona part l'equip català ha sortit amb un punt més d'intensitat i de seguida s'ha vist que serien les catalanes qui portarien el pes del joc, mentre que l'equip madrileny, conscient del perill que tenen les seves davanteres al contraatac, s'han dedicat a defensar molt ben situades davant la seva àrea i han buscat el perill a la contra. L'equip de Natalia Arroyo, que ha fet tot el que ha pogut per sacsejat l'equip, amb canvis de jugadores, i de dibuixos tàctics, ha estat incapaç de trobar el camí del gol. Les ocasions més clares han estat en dues jugades a pilota aturada i després d'un error de la portera madrilenya que ha deixat la pilota morta dins l'àrea, però cap jugadora quadribarrada ha aconseguit superar la ferma defensa vermella. L'equip madrileny ha pogut sentenciar el partit en algunes de les contres que tenia, ja que l'equip català s'ha bolcat a l'atac i aquest fet generava situacions d'1 per 1 per a la defensa catalana. L'equip català no s'ha sabut trobar sobre el camp i, a més, l'equip madrileny aprofitava cada vegada que podia per perdre temps, aturant el joc, evitant que l'equip català pogués tenir continuïtat en el seu joc. Catalunya ha xocat una vegada i una altra davant una bona defensa madrilenya i el marcador ja no s'ha mogut més i seran les madrilenyes qui s'enfrontaran demà en la final a la selecció de Navarra.

 

Notícies relacionades

Comenta