Més notícies de Seleccions

Natalia Arroyo: «Estem orgulloses del treball i la imatge de l'equip»

La seleccionadora catalana sub-17 es mostra satisfeta tot i l'eliminació a les semifinals del Campionat d'Espanya

FCF

Després d'una derrota hi ha sempre dues opcions: lamentar-se i abaixar el cap, o encaixar-la amb fermesa, ser crític amb allò que ha passat i seguir millorant. Aquesta segona línia és la que defineix a la seleccionadora sub-17, Natalia Arroyo, després de caure eliminades a la semifinal del Campionat d'Espanya.

«Ha estat una semifinal molt dura, per a molts la final anticipada, ja que la selecció madrilenya té moltes jugadores que juguen amb la selecció espanyola i amb experiència a Segona Divisió, un fet que els dóna un ritme molt alt», comenta Natalia Arroyo després del matx, però alhora destaca que el seu equip «ha competit molt bé tot i anar a remolc des de massa aviat».

Un partit que ha estat clarament marcat pel matiner gol de les madrilenyes que ha suposat tot un cop per a la selecció catalana. «Hem acusat molt el gol, ja que hem hagut d'arriscar molt més del necessari a la recerca de l'empat. Volíem ser protagonistes, tenir la pilota i atacar, però amb el marcador en contra és molt més difícil. Les hem tancat, però Madrid és un equip molt poderós al contraatac. Sense espais era molt difícil trobar profunditat» explica Arroyo destacant el «gran mèrit» que suposa haver tancat durant molts minuts a les madrilenyes i que les ha obligat a «rifar moltes pilotes».

Anant darrere el marcador durant quasi tot el matx, l'equip català ha intentat tot el que tenia a les seves mans per donar la volta o, si més no, aconseguir l'empat. La seleccionadora ha mogut la banqueta, ha canviat el dibuix, ho ha provat tot, però sense fortuna. «Hem intentat acumular gent a la darrera línia, però això ens ha fet perdre capacitat per jugar a fora. Les presses i els nervis mai són bons companys en aquestes situacions, tot i això hem arribat a generar algunes ocasions a àrea petita que no sé com no hem finalitzat» comenta Arroyo i remarca la gran «dificultat» que té el fet de jugar davant un equip «que espera el teu error per sortir a la contra».

Tot i la derrota que ha evitat la participació de la selecció catalana sub-17 a la final del campionat estatal, Arroyo marxa «orgullosa del treball i del partit fet, sobretot de la valentia de l'equip». Quan un equip aprèn de les derrotes, l'equip creix i tot aquest aprenentatge segur que farà que sigui molt millor en el futur.

 

Notícies relacionades

Comenta