Més notícies de Seleccions

Ha arribat l'hora de la veritat

La selecció espanyola sub-17 ja és a Bulgària preparada per debutar a la fase final de l'Europeu amb l'objectiu de revalidar el títol

RFEF

Ja són molts anys que Espanya es penja el cartell de favorita en una fase final d'un títol internacional, però més encara quan es tracta de l'Europeu sub-17. Les de Toña Is van arribar dijous a Varna, ciutat búlgara on es disputarà el campionat, amb la intenció de tornar a Espanya amb la copa sota el braç i la medalla d'or penjada al coll.

La 'rojita', enquadrada al grup A, debutarà diumenge a la fase final contra Dinamarca, una selecció que arriba imbatuda en les dues fases prèvies després de sumar cinc victòries i només un empat contra Eslovènia. Pel que fa al cara a cara entre les dues seleccions, Espanya s'ha vist les cares amb les daneses en tres ocasions on totes han acabat del bàndol espanyol.

Tres dies més tard, dimecres, serà el moment d'enfrontar-se a l'amfitriona, Bulgària, amb qui les espanyoles encara no han jugat mai. A priori, les búlgares són el rival més fluix de tota la fase final en aconseguir la classificació com a selecció amfitriona sense disputar les rondes prèvies. Per últim, dissabte Espanya s'enfrontarà a Portugal per aconseguir el pas a les semifinals de l'Europeu. Les estadístiques contra Portugal també són favorables al conjunt de Toña Is. La 'rojita' ha obtingut dues victòries amb un balanç de deu gols a favor i només dos en contra en els dos partits disputats anteriorment. Tot i això, els partits s'han de jugar per guanyar i Espanya és conscient que no pot anar confiada si vol endur-se la copa cap a casa.

A l'altre grup, Alemanya, Àustria, Anglaterra i Holanda es disputaran les dues places restants per la semifinal que tindrà lloc dimarts 14 de maig. Tres dies més tard, divendres 17, serà moment per veure quina de les dues seleccions alça la copa a l'aire en la gran final.

 

Notícies relacionades

Comenta