Més notícies de Seleccions

Arriba l'hora de la veritat

Espanya es disputarà el bitllet per la final de l'Europeu contra els Països Baixos

RFEF

Ara ja no s'hi val perdre o empatar. Ja no hi ha segones opcions. L'única vàlida és guanyar. Després d'una fase final on la selecció espanyola sub-17 ha anat de menys a més, arriba el moment de jugar-s'ho al tot o res. Espanya ha aconseguit el bitllet a les semifinals després d'empatar el primer partit i guanyar els dos últims. En el debut, la 'rojita' no va passar de l'empat a zero contra Dinamarca. Un inici que va ser un toc d'atenció per un equip que havia arribat amb ple de victòries de la ronda elit i proclamant-se campió del Torneig de l'Atlàntic i anteriorment del Mundial a l'Uruguai. L'empat va ser un punt d'inflexió que va obligar Espanya a guanyar els dos partits restants per ser a les semifinals i ser candidat al títol.

Contra la selecció amfitriona, Bulgària, la selecció sub-17 no va fallar i es va emportar els 3 punts després d'una contundent victòria per 3 a 0. Els primers 3 punts a la fase final que permetien jugar-se la primera posició del grup amb Portugal, que havia aconseguit guanyar els dos partits disputats contra Dinamarca i Bulgària. Espanya era conscient que una victòria podria ser clau per aconseguir la primera posició del grup i així evitar a la tot-poderosa Alemanya fins a una hipotètica final. Amb una golejada d'escàndol, 6 a 0, la 'rojita' es va imposar a les portugueses i classificant-se com a primeres de grup.

A l'altre quadre, Alemanya, els Països Baixos i Anglaterra es disputaven les dues places amb accés a les semifinals. Amb triple empat a 6 punts, el pas a 'semis' s'ha acabat decidint per la diferència de gols i Alemanya, en primer lloc, i els Països Baixos, en segon, han estat les seleccions que han aconseguit el bitllet. Així doncs, Espanya s'enfrontarà als Països Baixos (dimarts 14, 17.30 hores), mentre que Portugal es veurà les cares amb Alemanya per jugar-se un lloc per la final del pròxim dissabte.

 

Notícies relacionades

Comenta