Més notícies de Seleccions

Aturada de seleccions amb pocs partits

Les internacionals de Barça i Espanyol jugaran menys duels que en anteriors concentracions

RFEF

Durant les aturades de seleccions, és comú que els combinats nacionals juguin dos duels, siguin amistosos o classificatoris per alguna competició futura. De vegades, en el cas de les categories inferiors, també n'arriben a disputar tres. És per això que, que aquesta tercera aturada de la temporada, és una mica menys pesant quan a minuts, ja que en la majoria de casos, les seleccions només disputen un partit; com succeeix amb l'absoluta d'Espanya, Noruega i Costa Rica, mentre que la sub-20 espanyola és l'única que disputarà dos duels. D'altra banda, la nova selecció absoluta promesas, farà tres dies de concentració.

Precisament, aquesta selecció de promeses serà la primera a acabar la concentració. El conjunt dirigit per Montse Tomé, que compta amb l'espanyolista Eli del Estal, treballarà amb la selecció absoluta del dimarts 5 de novembre al dijous 7, i després està previst que tornin amb els seus equips. Pel que fa a la sub-20, la feina va començar el dilluns 4 i acabarà el diumenge 10. La selecció de Pedro López serà a Múrcia, al Pinatar Arena, i allà jugarà dos amistosos davant Rússia, el dijous 7 de novembre i contra França, el dissabte 9. Tot això, amb les blaugrana Laia Codina, Claudia Pina, Candela Andújar i Jana Fernàndez i també amb Elena Julve i Anna Torrodà, per part de l'Espanyol.

Pel que fa a les seleccions absolutes, la primera a disputar el seu partit serà la 'culer' Caroline Graham Hansen. La seva Noruega jugarà de local un nou duel de classificació per l'Europeu d'Anglaterra 2021 i ho farà el divendres 8 de novembre a les 18.00 hores, davant Irlanda del Nord. El diumenge 10 de novembre -dilluns 11 a Catalunya per la diferència horària- serà el torn de Costa Rica, amb les 'periques' Daniela Cruz i Katherine Alvarado, que s'enfrontaran als Estats Units en un amistós a Florida. El partit començarà a les 19.00 hores, l'1 de la matinada hora catalana.

Finalment, l'últim equip a jugar serà la selecció espanyola absoluta. El combinat dirigit per Jorge Vilda estarà concentrat una setmana a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid) i viatjarà a Polònia per jugar el seu duel classificatori per l'Europeu d'Anglaterra 2021. El partit es jugarà a la ciutat polonesa de Lublin, a partir de les 18.00 hores, i es podrà seguir en directe per TVE. Com ja és comú, el Barça és l'equip que més futbolistes ha aportat a la selecció, amb un total de deu: Sandra Paños, Andrea Pereira, Mapi León, Leila Ouahabi, Patri Guijarro, Alexia Putellas, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey, Jenni Hermoso i Andrea Falcón.

 

Notícies relacionades

Comenta