Més notícies de Seleccions

El camí a Europa ja està dibuixat

Suïssa, Sèrbia i Suècia són els rivals de la selecció espanyola sub-19 per la ronda elit

UEFA

Les futbolistes de Pedro López ja saben quines són les seleccions que han de superar si volen aconseguir estar novament a la fase final de l'Europeu. Després del sorteig celebrat a Nyon, Espanya ha estat enquadrada al grup 3 amb Suïssa, Sèrbia i Suècia. La selecció espanyola era una de les caps de sèrie classificada al bombo 1 juntament amb les seleccions amb millor coeficient i que per reglament de la competició no podien ser enquadrades. Seleccions de la talla d'Alemanya, Països Baixos, Bèlgica, Noruega, Finlàndia o l'actual campiona, França.

En la ronda elit que es disputarà del 6 al 14 d'abril de l'any vinent, només la primera selecció classificada de cada grup serà la que s'endurà el bitllet per disputar la fase final de l'Europeu a Geòrgia que tindrà lloc del 21 de juliol al 2 d'agost. Així doncs seran set seleccions les que aconseguiran classificar-se i es trobaran amb Geòrgia, selecció classificada per la seva condició d'amfitriona.

Espanya és una de les grans favorites per fer-se amb un dels set bitllets que es reparteixen. Després d'aconseguir dos campionats i tres subcampionats en els últims cinc anys s'ha convertit en una de les seleccions de referència. A més a més, cal destacar que ve d'aconseguir grans golejades en la fase de classificació, amb resultats de 14 a 0 contra el Kazakhstan, 5 a 0 contra Grècia i 3 a 0 a Islàndia.

Per altra banda, a Nyon també ha tingut lloc el sorteig de la primera fase de la pròxima edició de l'Europeu de l'any 2021 que es disputarà a Bielorússia. Cal destacar, però, que Espanya no hi formarà part en ser considerada cap de sèrie i classificar-se directament per la ronda elit.

 

Notícies relacionades

Comenta