Més notícies de Seleccions

La sub-17 també sap quin és el camí

Portugal, Eslovènia i Turquia seran les seleccions que s'enfrontaran a Espanya per un lloc a la fase final de l'Europeu

UEFA

La selecció Espanyola dirigida per Toña Is ha estat enquadrada amb un grup benèvol tenint en compte que ha evitat les grans potències com Alemanya, França o els Països Baixos. Espanya ha quedat situada al grup 6 amb Portugal, Eslovènia i Turquia.

En aquesta ronda elit que es disputarà el pròxim mes de març de l'any 2020 estarà en joc una plaça per a la fase final de l'Europeu que se celebrarà del 9 al 22 de maig a Suècia. Les set seleccions guanyadores s'uniran a l'amfitriona, Suècia, classificada directament, i lluitaran per alçar la corona europea. Cal destacar que una de les dues seleccions finalistes de l'anterior edició, Alemanya (campiona) o els Països Baixos (subcampiona) es quedarà fora de la fase final en estar enquadrades al mateix grup. Les dues formen juntament amb Escòcia i Croàcia el grup 4 de la ronda elit. Així doncs, una de les dues es quedarà fora.

Espanya va caure eliminada a semifinals pels Països Baixos en un partit que va acabar 1 a 3 a favor de les holandeses. D'aquesta manera, el combinat de Toña Is té l'espina clavada de l'any passat i espera poder arribar a la final i fins a tot a recuperar la condició de campiona d'Europa.

Per altra banda, també s'ha sortejat a Nyon la fase de classificació de l'Europeu de la temporada 2020/21 que es disputarà a les Illes Fèroe i on Espanya ha quedat enquadrada al grup 5 amb Rússia, Bulgària i Armènia.

 

Notícies relacionades

Comenta