Més notícies de Seleccions

Lezama ja espera a la selecció catalana sub-17

La selecció de Natalia Arroyo viatja a Bilbao per disputar la primera fase del campionat d'Espanya

FCF

Després de mesos de preparació amb entrenaments i amistosos ha arribat el moment de posar en pràctica tota la feina feta al Campionat d'Espanya. Bilbao és la seu que acollirà la primera fase dels campionats que es disputaran de divendres a dissabte a instal·lacions de Lezama al País Basc.

La selecció catalana sub-17, que ha quedat enquadrada al grup B amb l'Aragó, Galícia i les amfitriones, el País Basc, disputarà dos partits contra Galícia i el País Basc. El primer d'ells, contra les gallegues tindrà lloc divendres a les 12.15 hores, mentre que el partit contra les amfitriones, serà dissabte a la mateixa hora. Un cap de setmana intens per a les futbolistes de Natalia Arroyo que té clar quin és l'objectiu de la primera fase. «Arribar el més lluny possible i lluitar fins al final per intentar ser campiones».

Cal destacar que la temporada passada, la selecció sub-17 va caure per la mínima a les semifinals contra Madrid en un partit molt intens on un gol de les madrilenyes va decantar la balança a favor seu. Amb aquest precedent, Natalia Arroyo reconeix que és una bona experiència per aprendre i encarar aquest nou campionat. «Hem de ser competitives i resolutives des del primer fins a l'últim minut. Intentarem ser un equip que desplegui un bon joc i que faci gaudir els aficionats», conclou la seleccionadora.

El combinat català arriba a Bilbao amb una gran preparació a l'esquena després de dos mesos intensos de treball. Des de la primera sessió d'entrenament a principis d'octubre, fins a l'últim partit amistós disputat la setmana passada contra l'Igualada que va acabar amb victòria de Catalunya per 1 gol a 0. Abans, però, la selecció catalana sub-17 es va enfrontar al Pallejà i l'Europa, rivals de gran entitat contra els quals va acabar amb victòries. El Pallejà va ser el resultat més ampli amb un contundent 1 a 4 mentre que contra l'Europa el partit va acabar amb un 3 a 1 en un partit molt intens. Tres victòries per afrontar la primera fase amb garanties i confiança de sumar els 6 punts possibles.

 

La convocatòria oficial per disputar la primera fase del campionat d'Espanya sub-17 és la següent:
Júlia Bartel, Martina Fernández, Ariadna Mingueza, Clàudia Riumalló, Clara Rodríguez i Laura Coronado (Barcelona); Alba Ramos, Lídia Rabassa, Paula Mengual, Núria Pon i Natalia Muñoz (Damm); Ariadna Márquez i Laura Rodríguez (Espanyol); Ona Baradad (AEM); Josepha Vercammen (Europa), Mar Dueso (Reus); i Nerea Romero (Sant Gabriel).

 

Notícies relacionades

Comenta