Més notícies de Seleccions

'In extremis'

Laia Martret, de penal, aconsegueix els 3 punts per a Catalunya en el temps de descompte

FCF

El debut de la sub-15 s'ha saldat de manera positiva, però no sense patiment davant Galícia. Les d'Eduard Castillo han sumat una victòria in extremis per 1-0, gràcies a un gol de la blaugrana Laia Martret des dels onze metres i al temps afegit.

En el primer tram de partit s'ha vist un combinat català que ha proposat més pel que fa a joc, cosa que ha portat a generar algunes ocasions. No obstant això, en el total de la primera meitat s'han vist poques accions de perill i igualtat. Durant els primers minuts la capitana catalana Nora Fernández ha disposat de la primera ocasió enviant la pilota al travesser. A la línia defensiva, el combinat quadribarrat ha estat impecable. D'aquesta manera s'ha arribat al descans, tot i que qui gaudien de més arribades han estat les jugadores d'Eduard Castillo.

A la represa, les gallegues han volgut dir la seva, per mitjà de Carmen han sorprès les catalanes amb un xut al travesser. Més endavant, Marta Rico s'ha quedat sola davant la portera catalana Neus Barrón, però la gallega ha enviat l'esfèrica massa alta. Pel que fa a les catalanes, tant Magalí Capdevila per la banda dreta, com Judit Pujols, ho han intentat. Laia Martret ha fregat el primer després de provar-ho des de lluny amb un xut que ha impactat al travesser. El primer i únic gol de tot el duel s'ha fet esperar fins al temps afegit quan Martret des del punt de penal ha aconseguit la victòria catalana. La martorellenca ha convertit el penal després de ser ella mateixa la receptora de la falta. Finalment, les catalanes, han fet valdre el seu domini de pilota i han trobat premi.

Amb aquest resultat les quadribarrades sumen 3 punts i ocupen les primeres places. Les catalanes tindran poc temps per a descansar, dissabte a les 10.00 hores s'enfronten a Euskadi en el duel que tanca aquesta primera fase. Les basques per la seva banda han vençut per 3-1 a Aragó.

 

Notícies relacionades

Comenta