Més notícies de Seleccions

Euskadi, rival de la sub-15 a semifinals

Cantàbria i Madrid es disputaran l'altra plaça per a la final del dia 7 de juny a terres càntabres

FCF

Un cop classificades per la fase final, Catalunya ha conegut el rival amb el qual es disputaran el passi a la final: Euskadi. Mentre que l'altre semifinal la protagonitzaran Cantàbria i Madrid. Les semifinals tindran lloc el 6 de juny i la final el dia 7 a Cantàbria, en un camp encara per determinar.

D'aquesta manera, Catalunya evita Madrid fins a una possible final, el quadre que és, a priori, el rival a evitar, ja que va acabar el primer lloc amb un goal-average millor que Catalunya. No obstant això, tampoc jugarà davant Cantàbria, possiblement el rival més dèbil.

Pel que fa al conjunt basc, les d'Eduard Navarro ja saben el que és enfrontar-se a elles. El segon partit de la primera fase va acabar amb victòria catalana, aconseguint el resultat més còmode de les dues fases: 1-3. Euskadi es va avançar des del punt de penal gràcies a Jone Amezaga. Però Catalunya al cap de dos minuts, per mitjà de Laia Martet va anotar el gol de l'empat. A poc pel descans, Nora Fernández va avançar les catalanes al marcador i a la segona meitat va situar el tercer i definitiu.

Euskadi va acabar ocupant el tercer lloc amb 9 punts i un goal-average de 9 gols a favor i 5 en contra. El combinat basc va vèncer en imposar-se a l'Aragó (3-1) i va perdre davant el combinat català (3-1), i a la segona fase va guanyar a Astúries (4-1) i Extremadura (0-1). Les basques des del 2017 que no aconsegueix colar-se entre els quatre finalistes, quan en la final van ser superades 3-0 per Catalunya. També van ser presents el 2016, perdent a la semifinal davant Madrid. Per la seva banda, Madrid també es va enfrontar a Cantàbria, a la segona fase, golejant-la àmpliament per 7-0, motiu pel qual Madrid és més que favorit per a la final del pròxim 7 de juny.

 

Notícies relacionades

Comenta