Euskadi - Catalunya

Les 41 preconvocades per al Catalunya-Euskadi

Natalia Arroyo donarà a conèixer la llista definitiva, de 20 jugadores, el pròxim 23 de desembre

Futfem.cat | Pedro Salado

Natalia Arroyo ha donat a conèixer la llista de preconvocades per al partit que disputarà la selecció absoluta el pròxim 26 de desembre. Un total de 41 jugadores entre les quals la seleccionadora haurà d'escollir les 20 millors per enfrontar-se a Euskadi. Una llista definitiva que es donarà a conèixer el pròxim dia 23 de desembre.
Aquesta preselecció compta amb la representació de les tres principals categories, a més la presència de futbolistes que competeixen a l'estranger. Fins a 17 són els clubs que aporten jugadores a aquesta preselecció.

El mercat de fitxatges d'aquest estiu va portar fora de Catalunya moltes de les futbolistes catalanes de referència i això s'ha vist reflectit en una llista on hi figuren nou clubs de Primera Divisió: Barça, Espanyol, Valencia, Levante, Atlético, Real Sociedad, Transportes Alcaine, Santa Teresa i Granadilla. L'equip que més jugadores aporta és el Barcelona (8), seguit per l'Espanyol (7), el Valencia (5) i el Granadilla (3) de Tenerife.
El futbol internacional també té presència en aquesta primera llista, on Arroyo ha preconvocat Vicky Losada i Marta Corredera, jugadores de l'Arsenal.

Pel que fa a Segona Divisió, hi ha cinc equips representats. Els clubs que més jugadores aporten en aquesta categoria són el Levante Las Planas, amb la presència de Sara Serna i María González 'Ibra'; i el Sant Gabriel que, malgrat el seu descens de categoria, ha vist cridades Tania Moyano i Andrea Granados. Seagull (Yosse), Estartit (Puiggròs) i AEM (Vane Núñez) aporten una futbolista cadascun.
També amb un representat per equip es troben els únics dos conjunts de Preferent que han entrat en aquest club selecte. El Sabadell estarà representat per la portera Mariajo Pons, al Valencia fins a aquest estiu. Sílvia Masferrer (Sant Pere) és l'única jugadora de Preferent, a excepció de Mariajo, que entra en la preselecció.

Aquestes són les 41 futbolistes preconvocades per la seleccionadora, Natalia Arroyo, per al partit davant Euskadi del pròxim 26 de desembre:
FC Barcelona: Laura Ràfols, Marta Torrejón, Alexia Putellas, Míriam Diéguez, Olga García, Esther Romero, Núria Garrote i Cristina Baudet.
RCD Espanyol: Andrea Pereira, Zaira Flores, Elba Vergés, Glòria Pelegrí, Gemma Pla, Alba Pomares i Aroa León.
Valencia CF: Leila Ouahabi, Paula Nicart, Georgina Carreras, Carol Férez i Esther Sullastres.
UD Granadilla: María Estella, Carla Gómez i Eva Llamas.
Real Sociedad: Paola Soldevila i Nuria Mendoza.
Santa Teresa CD: Carola García i Mimi Ramírez.
Arsenal FC: Vicky Losada i Marta Corredera.
FC Levante Las Planas: Sara Serna i María González.
CE Sant Gabriel: Tania Moyano i Andrea Granados.
Atlético de Madrid: Débora García.
Levante UD: Laura Gutiérrez.
CD Transportes Alcaine: Alba Aznar.
CE Seagull: Yosse González.
UE L'Estartit: Carla Puiggròs.
SE AEM: Vane Núñez.
CE Sabadell: Mariajo Pons.
FC Sant Pere Pescador: Sílvia Masferrer

 

Notícies relacionades

Comenta