Euskadi - Catalunya

Quatre novetats a la llista de Catalunya

Natalia Arroyo convoca Elba, Georgina Carreras, Míriam Diéguez i Carola García com a úniques variacions respecte de la convocatòria de l'any passat

Miguel López Mallach

Aquest midia, Natalia Arroyo ha fet pública la llista de les 19 futbolistes que dissabte s'enfrontaran a la selecció d'Euskadi. La seleccionadora catalana repeteix el gruix de jugadores i només incorpora tres canvis respecte d'aquella llista.
La blaugrana Míriam Diéguez, lesionada pel partit d'anada a Lasesarre (Barakaldo), sí que podrà participar en aquesta ocasió. També entra en la llista la futbolista del Valencia Georgina Carreras, convertint així el conjunt valencià en el segon equip que més futbolistes aporta a la selecció. La principal novetat, però, és la novetat d'Elba Vergés (Espanyol), una jugadora que fins aquest estiu competia a Segona Divisió amb l'escut del Levante Las Planas.

Natalia Arroyo ha optat per una llista amb 19 integrants, una més que en l'última convocatòria. Només tres futbolistes no podran repetir participació. Es tracta de Carla Gómez, Cristina Becerra i Vicky Losada. La jugadora de l'Arsenal no ha pogut ajustar finalment la seva agenda i deixa Marta Corredera com a única representant del conjunt anglès.

La llista d'aquest any ha viscut també un gran augment en la representació de clubs de tot el territori espanyol. Dels sis clubs representats l'any passat, en aquesta edició són 10 els equips que aporten jugadores a Catalunya. El Barça torna a ser qui més futbolistes suma a la convocatòria (5), seguida pel Valencia (4). Amb dos representants trobem Espanyol i Real Sociedad, mentre que amb una única futbolista, també estaran representats Granadilla, Santa Teresa, Sabadell, Arsenal, Levante i Atlético.

Aquestes són les 19 convocades per Natalia Arroyo per enfrontar-se a Euskadi el pròxim dia 26 de desembre:

FC Barcelona. Laura Ràfols, Marta Torrejón, Míriam Diéguez, Alexia Putellas i Olga García.

Valencia CF. Paula Nicart, Leila Ouahabi, Georgina Carreras i Carol Férez.

RCD Espanyol. Andrea Pereira i Elba Vergés.

Real Sociedad. Paola Soldevila i Núria Mendoza.

Arsenal FC. Marta Corredera.

Atlético Madrid. Débora García.

Levante UD. Laura Gutiérrez.

UD Granadilla. Maria Estella.

Santa Teresa CD. Carola García.

CE Sabadell. Mariajo Pons.

 

Notícies relacionades

Comenta