Euskadi - Catalunya

El Miniestadi pren el testimoni a Lasesarre

El feu blaugrana ha estat l'escenari escollit per la Federació Catalana amb motiu del matx que el pròxim dissabte disputaran les seleccions de Catalunya i Euskadi

FC Barcelona

Miniestadi

Adreça. Avinguda Arístides Maillol, s/n. 08028 Barcelona
Propietari. Futbol Club Barcelona
Inauguració. 23 de setembre de 1982
Arquitecte. Josep Casals
Capacitat. 15.276 espectadors
Dimensions. 103 x 65 metres


El pròxim dissabte 26 de desembre, a les 18.45 hores, totes les mirades estaran fixades en un sol indret: el Miniestadi. Aquest ha estat l'escenari que ha triat la Federació Catalana de Futbol (FCF) pel matx entre les seleccions de Catalunya i Euskadi. Un any després de veure's les cares per primera vegada a Lasesarre (Barakaldo, Biscaia), catalanes i basques es retrobaran en el feu del Barcelona. El camp, situat al barri de Les Corts, aplegarà la tornada de dos combinats que volen superar els 2.500 espectadors que van donar color al feu baracaldès.

Inaugurat el 23 de setembre de 1982 i amb capacitat oficial per a 15.276 persones, el Miniestadi s'ha convertit en l'escenari habitual del Barça, on disputa els seus partits de Champions. De fet, fa tot just un mes, coincidint amb la tornada de vuitens de final, el conjunt blaugrana va aconseguir registrar el rècord d'assistència a un partit d’aquesta competició a Catalunya. Més de tres mil espectadors van assistir a la cita per veure com les de Xavi Llorens s'asseguraven una plaça en la pròxima fase europea. En aquest sentit, tant el combinat de Natalia Arroyo com el de Juan José Arregui esperen reunir un bon nombre d'aficionats que repeteixin l'ambient viscut l'any passat a Euskadi.

PREMI PER A LES FEDERADES
Amb el repte "d'omplir el Mini", la Federació Catalana ha posat en marxa una promoció per a totes les jugadores federades de Catalunya. Totes aquelles que assisteixin al Miniestadi, que com la resta d'espectadors tindran l'accés gratuït, seran premiades amb una entrada pel partit que tindrà lloc al Camp Nou (21.30 hores) entre els combinats masculins de Catalunya i Euskadi. Tal com ha fet saber la FCF, les interessades hauran de posar-se en contacte amb la corresponent delegació territorial per tal de donar el seu nom i codi de llicència. El mateix dissabte, les inscrites podran recollir les invitacions en un espai habilitat al Miniestadi.

 

Notícies relacionades

Comenta