Més notícies de Champions

Xavi Llorens: «El camp del Twente serà un infern»

«L'1-0 és escàs pels mèrits que han fet les jugadores» ha ressaltat el míster blaugrana, que augura un ambient «increïble i de molta pressió» a la tornada

Pedro Salado (Futfem.cat)

Un resultat curt. Aquesta és la conclusió que van compartir Xavi Llorens i les jugadores als passadissos del Miniestadi un cop finalitzat l'enfrontament amb el Twente. «L'1-0 és escàs pels mèrits que han fet les jugadores, però alhora ens servirà per estar més concentrades i anar per feina a la tornada» opinava el míster blaugrana, que anticipa un ambient «increïble i de molta pressió» la setmana que ve a Enschende: «El camp del Twente serà un infern. Per elles serà una finalíssima i per nosaltres un plaer jugar un partit d'aquest tipus. Crec que ho farem bé». Llorens va veure les holandeses «molt més agressives que l'any passat» i va elogiar el joc del Barça fins el minut 85, quan l'equip «va pensar més en no encaixar gol abans que seguir buscant el segon». «Hem fet un treball boníssim i crec que som superiors. Teòricament, a casa seva hauran de deixar més espais i espero que els aprofitem millor que avui», va afegir. Precisament,per treure rèdit d'aquests metres al darrera, l'entrenador va donar entrada a Bárbara i Ange Koko, dues jugadores veloces que «han intentat buscar l'esquena de les rivals quan el Twente s'estirava per buscar el gol. Al segon partit també seran importants», explicava.

UN GOL «PER ART DE MÀGIA»
El gol que s'enduu de renda el Barça cap als Països Baixos és un altre gol de videoteca, que competeix en espectacularitat amb l'aconseguit per Bárbara fa una setmana davant l'Espanyol i que ha donat la volta al món gràcies a les xarxes socials. «La primera reacció que m'ha sortit al marcar-lo ha estat riure al pensar que la pilota havia entrat» va confessar Jenni Hermoso, autora d'una jugada -amb barret inclòs- «que no es treballa, surt per art de màgia i punt. És una cosa innata», detallava, en referència al moviment de fantasia fet per superar la defensora. «Un segon gol ens hagués donat més tranquil·litat per viatjar al seu camp. L'ambient d'allà serà fort, però malgrat que les animin a elles, trobar un estadi ple també ens motiva a nosaltres», va manifestar Jenni, per a qui el Barça «és tècnicament millor» però haurà «d'anar amb compte» amb els contraatacs d'un oponent «fort físicament».

OLGA I EL POSSIBLE PENAL
Una altra de les integrants del trident, Olga Garcia, va lamentar les ocasions desaprofitades, especialment les dues que va tenir a les seves botes per ampliar el resultat: «Possiblement en un altre partit haguessin entrat, però per diferents circumstàncies no ho han fet. N'he tingut una de clara a la segona part que m'ha donat Alexia i l'han pogut rebutjar in extremis amb la puntera. De vegades passa». Durant el partit, Olga no va ser conscient del possible penal comès per Kerkdij, en desviar amb el colze dins l'àrea el seu xut. «La jugada ha sigut molt ràpida i no me n'he adonat. Tinc molts missatges d'amics que m'asseguren que era penal, però en aquell moment no m'ha sortit de dins reclamar a l'àrbitre perquè no ho he vist clar», es justificava la davantera de Dosrius, que va posar èmfasi en la «importància d'endur-se un resultat positiu» malgrat sigui mínim: «Ara sabem més coses del Twente i cal aprofitar les seves febleses i els seus errors per intentar sentenciar allà el més ràpid possible».

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta