Més notícies de Copa Catalunya

El Cerdanyola pateix per eliminar el Mercantil

Un gol d'Amanda al tram final decideix l'eliminatòria a favor de les verdes

Xavier Garcia (Futfem.cat)

El Cerdanyola ha hagut de suar de valent per superar la primera ronda de la Copa Catalunya. Les verdes s'enfrontaven a domicili al Mercantil de Primera Catalana i, tot i la diferència de categoria, l'eliminatòria s'ha acabat decidint als últims vint minuts de partit amb un solitari gol d'Amanda per a les visitants.

Les sabadellenques han sortit amb confiança i creient en les seves possibilitats de superar la ronda. Un plantejament amb el qual han agafat per sorpresa el rival, que no comptava a patir tantes dificultats: «No ens esperàvem un Mercantil que sortís així, amb les línies molt avançades. Nosaltres hem anat amb només un canvi i elles s'han quedat amb la pilota a la primera meitat», explica Roger Martìn. El tècnic del Cerdanyola es mostra sorprès pels primers minuts del rival: «Conec la majoria de jugadores perquè són de la ciutat veïna i sabia que ens complicarien les coses, però no fins a aquest punt».

Així doncs, després de 45 minuts amb un Mercantil que ha gaudit de la pilota, Martín ha demanat les seves jugadores «més intensitat» de cara al segon període, per tal de desencallar el partit, i així ha arribat el gol de les verdes. A la sortida d'un córner, al minut 70, Amanda Hernández ha enviat la pilota al fons de la porteria de Guardia, transformant l'única diana del matx.

Les vallesanes s'enfrontaran ara al Seagull, que accedeix directament a la segona ronda després de caure eliminat a la primera eliminatòria d'ascens a Primera. El rival més complicat per a les verdes que consideren aquest aparellament «un repte», però alhora reconeixen que no és el rival desitjat per seguir superant rondes: «És cert que no ens beneficia gens perquè és el millor equip de Segona, però nosaltres anirem a gaudir» i a esperar que la sort estigui del seu costat.

 

Notícies relacionades

Comenta