Més notícies de Copa Catalunya

L'Igualada, un híbrid entre ambició i precaució

El conjunt de l'Anoia s'enfronta al Manu Lanzarote a la segona ronda de la Copa amb un objectiu clar: arribar a semifinals

Xavier Garcia (Futfem.cat)

Torna la Copa Catalunya després d'una primera jornada intensa on es van quedar pel camí els primers equips. Amb la victòria de l'Igualada enfront de la Penya Blanc-Blava La Roca per 3-1, el conjunt de Jordi Torres s'enfrontarà aquest diumenge al Manu Lanzarote, qui va necessitar arribar als penals per superar al Sabadell.

Un partit que suposa de nou jugar a domicili, donada la categoria de l'equip terrassenc. Nacional contra preferent en un partit on les categories deixen de tenir tanta importància.

Jordi Torres, tècnic de les blaves, ha analitzat el duel com una eliminatòria que només té un objectiu: passar de ronda. «Guanyar a La Roca va ser important, però ara afrontem aquest partit amb l'esperança de passar de ronda, ja que fa tres anys que no aconseguim passar de la segona fase».

Un objectiu pel qual les jugadores estan «molt motivades i amb molta ambició», però pel que no ha oblidat fer un crit a la precaució: «Hem de tenir en compte que elles juguen amb la il·lusió de poder eliminar a un equip d'una categoria superior, i això sempre és un extra». A més, també ha destacat les similituds entre ambdós clubs: «El Manu Lanzarote es caracteritza per tenir un futbol base bo, és un equip jove, intenta proposar i a més juguem al seu camp. Totes aquestes circumstàncies les hem de tenir en compte».

Tanmateix, ha volgut fer un parèntesi i ha abogat per l'humilitat: «Aquesta superioritat de categoria s'ha de demostrar dins el camp, a un únic partit són 90 minuts on tot pot passar. La primera part contra La Roca no va ser bona i ens ha de servir com aprenentatge. Si fas un partit dolent, estàs condemnat, ja ens ha passat altres anys i anem amb peus de plom».

Torres, a més, ha assegurat que no renunciarà a l'estil i que l'objectiu del club és arribar a semifinals. Una fita que van aconseguir fa cinc anys: «L'equip està amb moltes ganes, ja ha acabat la lliga, hem fet amistosos, i seguim amb ritme de competició».

Pel duel, que es jugarà diumenge a les 12.30 hores, Torres comptarà amb tota la plantilla, excepte les dues baixes que té des de gener, i completarà la convocatòria amb dues jugadores del juvenil, Lucia i Anna Sánchez.

 

Notícies relacionades

Comenta