Euskadi - Catalunya
La reivindicació com a bandera
Natalia Arroyo:
La pluja no acaba amb la il·lusió de les catalanes
Catalunya debuta sota un fort aiguat
Previous Next
La reivindicació com a bandera La reivindicació com a bandera
Natalia Arroyo: Natalia Arroyo: "Hem de celebrar que tothom surt viu d'aquí"
La pluja no acaba amb la il·lusió de les catalanes La pluja no acaba amb la il·lusió de les catalanes
Catalunya debuta sota un fort aiguat Catalunya debuta sota un fort aiguat

Sis equips representats a la primera llista d'Arroyo

La seleccionadora catalana ha donat a conèixer la convocatòria pel partit del pròxim dissabte davant Euskadi

fcf.cat

S'ha fet esperar, però ja la tenim aquí. Aquest migdia, Natalia Arroyo ha fet pública la seva primera llista com a seleccionadora catalana absoluta pel partit del pròxim dissabte (18.30 hores), que enfrontarà els combinats de Catalunya i Euskadi a Lasesarre (Barakaldo). A més dels tres equips catalans de Primera, Barça, Espanyol i Sant Gabriel, Arroyo ha completat la convocatòria amb jugadores de Valencia, Levante i Atlético de Madrid.
Com era d'esperar, el Barça és el club que més efectius aporta a la selecció catalana (cinc), gràcies a la presència de Laura Ràfols, Marta Torrejón, Vicky Losada, Alèxia Putellas i Marta Corredera. El Valencia, amb quatre, segueix al conjunt blaugrana amb Mariajo Pons, Leila Ouahabi, Paula Nicart i Carol Férez. D'altra banda, tant Espanyol com Sant Gabriel estaran representats per tres jugadores cadascun, amb les blanc-i-blaves Maria Estella, Núria Mendoza i Andrea Pereira, i les adrianenques Cristina Becerra, Carla Gómez i Paola Soldevila. Laura Gutiérrez i Olga Garcia, ambdues del Levante, i Débora Garcia, de l'Atlético Madrid, completen les divuit seleccionades.

JORNADA FESTIVA
Amb motiu de la cita entre ambdues seleccions, durant els pròxims 27 i 28 de desembre, l'Arenal de Bilbao serà l'escenari d'un punt de trobada pels aficionats d'Euskadi i Catalunya. Des de les onze del matí de dissabte, la ciutat biscaïna aplegarà diversos actes gastronòmics, musicals i culturals de l'àmbit basc i català. A més, des d'aquest indret es podran seguir les retransmissions dels dos partits que enfrontaran les seleccions femenina i masculina de futbol.

Aquestes són les divuit convocades per Natalia Arroyo pel partit davant Euskadi:
Laura Ràfols (FC Barcelona), Mariajo Pons (Valencia CF); Cristina Becerra (CE Sant Gabriel), Maria Estella (RCD Espanyol), Paula Nicart (Valencia CF), Leila Ouahabi (Valencia CF), Andrea Pereira (RCD Espanyol), Paola Soldevila (RCD Espanyol), Marta Torrejón (FC Barcelona); Laura Gutiérrez (Levante UD), Vicky Losada (FC Barcelona), Núria Mendoza (RCD Espanyol), Alèxia Putellas (FC Barcelona); Marta Corredera (FC Barcelona), Carol Férez (Valencia CF), Débora Garcia (Atlético Madrid), Olga Garcia (Levante UD) i Carla Gómez (CE Sant Gabriel).

 

Notícies relacionades

Comenta