Euskadi - Catalunya
La reivindicació com a bandera
Natalia Arroyo:
La pluja no acaba amb la il·lusió de les catalanes
Catalunya debuta sota un fort aiguat
Previous Next
La reivindicació com a bandera La reivindicació com a bandera
Natalia Arroyo: Natalia Arroyo: "Hem de celebrar que tothom surt viu d'aquí"
La pluja no acaba amb la il·lusió de les catalanes La pluja no acaba amb la il·lusió de les catalanes
Catalunya debuta sota un fort aiguat Catalunya debuta sota un fort aiguat

Natalia Arroyo: "Hem de celebrar que tothom surt viu d'aquí"

La pluja marca el debut de la seleccionadora catalana en el partit davant Euskadi

Futfem.cat | Sergio Reches

No va ser el partit somniat per Natalia Arroyo. "Ara mateix, tinc la sensació que res no ha acabat de sortir bé. Volíem una altra cosa, estar orgullosos d'una altra manera", explicava la seleccionadora catalana. Arroyo va mostrar la seva decepció en acabar el partit de Barakaldo per no haver pogut desplegar el futbol que volia: "Ha sigut un partit en el qual dues seleccions que tècnicament són molt potents s'han vist obligades a jugar a una altra cosa. No hem pogut mostrar res de tot allò que havíem entrenat i el partit s'ha anat convertint en una lluita per sobreviure a unes condicions molt adverses".
Tot i això, l'entrenadora catalana va mostrar també la seva felicitat per haver format part d'aquest moment històric: "No era el que esperàvem, però segueix sent una festa i una il·lusió haver viscut aquest partit".

El duel entre els combinats basc i català va estar marcat pel fort aiguat que no va deixar de ruixar Lasesarre durant els 90 minuts. El terreny de joc va acabar molt enfangat i la circulació de la pilota es va fer impossible. "La pluja ha convertit el partit en una guerra de fang. Hem de celebrar que tothom surt viu d'aquí", afirmava Arroyo encara dolguda per la mala sort davant les condicions climatològiques. "Em sap greu perquè, tot i que mentiria si digués que tot això ho estava somiant des de petita, m'imaginava un dia totalment diferent i tinc la sensació que hem hagut de prendre decisions pel benestar de les jugadores", assegurava la seleccionadora catalana.

Catalunya va sorprendre amb un plantejament molt ofensiu de sortida. Natalia Arroyo va apostar per una defensa de només tres futbolistes fent tota una declaració d'intencions davant una selecció més rodada que la catalana: "Penso que era la manera d'aprofitar al màxim les jugadores que tenim i intentar tenir la possessió per poder viure al camp del rival i portar la iniciativa del partit". L'entrenadora catalana també va parlar de les dificultats que es va trobar Catalunya davant Euskadi: "No sé si ha sigut a causa del gol o de l'empenta d'elles, però ens hem anat endarrerint. El camp no estava bé per jugar i les passades que havíem de provocar no han acabat sortint, fent que ens comencéssim a trobar incòmodes. A partir d'aquí, hem hagut de moure peces i plantejar un altre partit per intentar aguantar".
La seleccionadora catalana va elogiar les seves jugadores pel gran partit que van fer tot i el canvi de guió obligat per la pluja: "Em satisfà moltíssim que les jugadores, sabent que tenen moltes més coses a ensenyar, hagin entès el partit. Marxo d'aquí molt orgullosa perquè elles són conscients que no era el partit que havíem de jugar, però tot i així han competit amb ambició i orgull".

GANES DE 'REVENJA'
Natalia Arroyo va marxar de Barakaldo pensant ja en una segona oportunitat entre ambdues seleccions: "Em quedo amb les ganes que es torni a jugar aquest partit i que les noies puguin demostrar realment el seu potencial". La seleccionadora catalana, a més, confia en poder portar la selecció d'Euskadi a Catalunya: "Tinc ganes de tornar aquí i veure fins on som capaços tots plegats d'estirar les nostres seleccions. Si, a més, la selecció d'Euskadi pogués venir al nostre país i gaudir de l'experiència tal com ho hem fet nosaltres, seria genial".

 

Notícies relacionades

Comenta