Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

Predicar amb l'exemple

 

La imatge del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i del president del Llevant, Quico Catalán, a la llotja del Miniestadi diumenge passat, abrigats amb guants i bufanda en una tarda d'intens fred i pluja, és una bona manera de donar suport al futbol femení. No n'hi ha prou amb impulsar campanyes de promoció prèvies als partits o de fer crides a l'afició per part de les jugadores. Els mandataris són els primers que han de predicar amb l'exemple.

Si la memòria no m'enganya, és el primer cop que recordo a Bartomeu fent costat a l'equip femení en un partit de la Lliga. No sé si va decidir anar per compromís -el president del Llevant ja havia confirmat dies enrere la seva presència i quedava bastant lleig no acompanyar-lo- o si va ser per decisió pròpia per tal de veure el quadre blaugrana proclamar-se campió d'hivern, però el cas és que la foto de Bartomeu al Mini ha fet la volta al món a través de xarxes socials i ha provocat força 'retuits' i 'favorits' per part de l'afició.

En aquests temps en què es passa tan fàcilment de l'elogi a la crítica i on la popularitat del president d'un club de la dimensió del Barça gairebé penja d'un fil, no està de més guanyar un plus de reconeixement donant suport a la secció de què tant es presumeix. Si es treu pit per pregonar que el Barça ha estat el primer equip professional en la història de la Lliga femenina, que les jugadores compten amb recursos i instal·lacions de primer nivell i que s'ha fet una plantilla galàctica, també s'ha de protegir la teva aposta.

Aquesta directiva està donant al femení l'atenció que mereix, tenint en compte, per descomptat, que encara s'està a anys llum del masculí, però es trobava a faltar l'escalfor del president a les grades. Tant de bo sigui un precedent i no només un capítol aïllat.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta