Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

Per créixer ens ho hem de creure i fer la feina

 

A la desena va ser la vençuda! Per fi l'Espanyolo va aconseguir trencar una mala dinàmica que ja durava massa, concretament des de l'octubre de 2017. Fins al triomf per la mínima d'aquest cap de setmana amb el Sevilla, el balanç de l'equip de Joan Bacardit era de només 3 punts dels últims 27 en joc. Una situació complicada, per això hi va haver reunió d'urgència al vestuari, que va fer aparèixer els primers nervis, i fantasmes del passat, i que ha fet perdre punch a l'equip i perdre posicions a la classificació. Els bons resultats de principi de curs van aconseguir engrescar la 'pericada', que a l'inici del Tourmalet, al partit contra l'Atlético, va respondre com mai omplint el camp número 1 de la ciutat Esportiva Dani Jarque. No hi cabia ni una agulla! I ara, després de massa desencisos, tocarà tornar a motivar-los. I més tenint en compte que el club, concretament la direcció esportiva de l'equip, té en ment fer jugar al primer equip a Cornellà. Per tant, ja cal que ens comencem a calçar per si és ja aquesta temporada.

Així que si volem que aquell dia sigui recordat, en primer lloc l'equip s'ha de posar les piles i començar a lluitar amb els de dalt per motivar encara més la gent, i d'altra banda que el club es posi la roba de feina en aquest aspecte. En una iniciativa així no hi poden anar quatre gats, familiars, amics i algun aficionat, que són els que normalment van a veure els partits als camps. En aquest cas, des de l'Espanyol s'hauria de lluitar per implicar a la Federació, als clubs que tenen equips femenins de tota la Catalunya i plantejar una festa del femení, com la del dia de l'Atlético com essència, però molt més ambiciosa.

L'Espanyol vol tornar a ser el que va ser, i per això, més enllà d'ampliar el pressupost, ha de demostrar que manté la grandesa dels vells temps i un suport per part de la massa social molt amplia. Que aquí, a l'Espanyol, es creu fermament en aquesta secció i que entre tots, les jugadores les primeres, s'ha de lluitar per ser grans. Enganxar cada cop a més gent és la gran assignatura pendent de tots els clubs, i l'Espanyol no n'és una excepció.

Dit tot això, la consigna és clara per a uns i altres. Aquí tothom ha de començar a fer la feina: el club impulsant encara més la secció; l'equip aconseguint bons resultats i una bona classificació; i afició anant més a Sadrià a donar suport a les noies. Això és cosa de tots.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta