Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

Per avançar cal ser prudents i curosos

 

Aquesta setmana em ve de gust reflexionar sobre diversos temes que no van directament relacionats amb l'Espanyol, que és del que sempre parlo. L'equip sembla que funciona i que està reconduint la situació, i per tant prefereixo parlar d'altres coses que em preocupen.

Celebro que cada vegada el futbol femení sigui més mediàtic i tingui més cobertura en tots els aspectes, ja era hora! El que passa és que hi ha coses que no m'acaben d'agradar i que espero que siguem a temps de frenar o solucionar. M'explico. Per fer la crònica de l'Espanyol d'aquest cap de setmana, sort en vaig tenir de l'atenció del seu cos tècnic per no cometre diverses errades importants, ja que a l'hora de redactar la fitxa tècnica que apareix a la web de La Liga, no hi havia cap canvi que estigués ben posat. Ni un minut van encertar, quelcom certament preocupant tenint en compte que el partit era a Madrid, van jugar contra el Rayo, i que tan sols em puc refiar d'aquesta font oficial. Però ni això. Per tant, haurem de seguir tibant de comptes de Twitter de seguidors que desinteressadament informen del que succeeix, ja que un altre tema és com molts clubs narren els partits als seus comptes... Això podria ser una història a part. Però sigui com sigui, aquest no és el bon camí.

Si fem les coses, fem-les bé, no fotem. La professionalitat no passa només pel camp, hi ha moltes altres coses que no es poden passar per alt, i una d'elles és la informació i la cobertura dels partits, ja que per desgràcia, aquest món encara no mou suficients diners perquè els periodistes que cobrim la informació de diversos equips ens puguem desplaçar quan juguin a fora.

I d'altra banda, un dels temes que més em preocupa és un mal endèmic que es dóna en el futbol masculí i que cada vegada més s'estén al femení; els rumors. Cada vegada això de 'tot s'hi val' impera més i, sincerament, em fa molta pena. Veure com cada vegada més alguns representants comencen a 'jugar' i a fer sonar noms i la premsa s'hi presta. Com surten a la llum informacions gratuïtes sense cap fonament, quan en realitat aquest món és molt petit i l'accessibilitat amb les àrees esportives dels clubs, per segons quins aspectes, és molt bona.

No sóc ningú per dir com s'han de fer les coses a la meva professió, però entendran que sí que en puc opinar. Sóc la primera que he pogut 'cagarla', amb perdó per la paraula, però el que sí que puc afirmar és que sempre m'asseguro bé de les coses, doncs si no li faria un flac favor a un futbol femení que sempre he seguit i defensat tant. Així que donem més visibilitat al que realment és important i busquem menys la medalla. Entenc que vivim de notícies, jo la primera, però no a qualsevol preu.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta