Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

Passes de gegant

 

Últimament a l'Espanyol sembla que estem d'enhorabona. I paradoxalment, no del tot pel que fa a nivell esportiu, que s'està en plena recuperació i fugida de baix. Si no per les decisions que s'estan prenent des dels despatxos. I és que a banda del ja anunciat partit que se celebrarà al RCDE Stadium davant l'Atlético de Madrid (dilluns 22 d'abril a les 11.00 hores), podem dir que la tendència al club està canviant en molts aspectes. La cobertura que se li dóna al femení va en augment i el més destacable és que de cara a la pròxima temporada, el pressupost experimentarà un creixement considerable.

Fa uns dies el coordinador d'aquesta secció del club, Lauren Florido, assegurava que aquest estiu volen ser «el nou Levante». Volen invertir 'calers' a l'equip, reforçant totes les línies i portar fitxatges de renom. Cosa que d'ençà que va començar la davallada després de conquistar l'última Copa de la Reina l'any 2012 era impensable. I puc dir que em consta que la direcció esportiva ja ha començat a aixecar el telèfon i a trucar jugadores interessants. Una altra cosa és que vulguin venir, cosa que crec que costarà vista la trajectòria dels últims anys, però sobre la taula tenim un projecte il·lusionant que té com a fita reflotar una secció del club amb tanta història i èxits. L'Espanyol és un històric i es mereix tornar a ser a dalt, on li correspon i d'on no hauria d'haver marxat mai. Però com ja se sap, tota renovació passa per fer neteja, prenguin nota.

Com deia, les intencions hi són. Ara només falta que l'equip vagi amunt, que torni a il·lusionar i es converteixi en un bon reclam de cara a l'estiu. Ara, com a mínim, s'ha reforçat, i molt, la imatge de l'equip. Se li està donant molta visibilitat i una clara mostra n'és el partit internacional que van disputar al Marroc contra l'As Far amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Aquest va ser un partit per reivindicar-se en molts aspectes, i un d'ells demostrant que es treballa per reforçar la condició de 'gran' que té aquest Espanyol i que les classificacions dels últims anys ha entelat.

Com deia, ara estem pujats en una bona onada, per tant, l'hem d'aprofitar. Poques ocasions es presenten per fer créixer l'equip i és per això que animo tothom a què el pròxim dia 22 vagi al camp a recolzar a les noies en un partit que ha de ser una festa. Un duel en el qual la massa social 'perica' ha de respondre i fer que el somni de les jugadores, així com el de les que des de fa molts anys han defensat aquesta samarreta i no han tingut aquesta oportunitat i privilegi, sigui rodó. Tots al RCDE Stadium senyores i senyors! El futbol femení, i en concret l'Espanyol, s'ho mereix. La Meravellosa Minoria ha de respondre!

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta