Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

La Champions, per què no?

 

M'ha sorprès molt gratament, en una entrevista a Kheira Hamraoui, la seva convicció què el Barça està capacitat per guanyar, aquesta temporada, la Champions. Ho assevera una jugadora que ha guanyat el títol dos cops amb l'Olympique Lyonnais, és a dir, que sap el que es diu. També m'ho va afirmar, dos mesos enrere, la directiva responsable de la secció, Maria Teixidor. Tenint en compte que al club sempre es parla amb la lògica cautela de no voler fer volar coloms, em sorprèn que es pensi sense complexos de la possibilitat real d'assolir el trofeu.

És cert que en les rodes de premsa hem sentit, tant per part de l'entrenador, com de la major part de les jugadores, que la Champions és un premi, un regal, una motivació extra i no pas un objectiu real. I estic d'acord en dir que al Barça, ara per ara, no se li pot demanar més que competir i arribar el més lluny possible, però se li pot exigir pas guanyar potències que els tripliquen en pressupost, experiència i potencial de plantilla.

Ara per ara, tornar a assolir les 'semis' seria una altra gesta. No obstant això, ja que el sorteig ha estat tan benèvol enguany -ja tocava, per cert-, és lícit somniar. Si s'elimina el Lillestrøm, un rival assequible, el Barça s'haurà d'enfrontar en semifinals a un Bayern München que s'ha reforçat de valent, però que no està a anys llum de les blaugrana. I un cop a la final... doncs ja se sap, a un sol partit pot passar de tot.

Jo confio en el poderós estil de joc del Barça, que és capaç de fer front a l'envergadura física dels gegants europeus, i confio en l'ambició, l'entusiasme i la il·lusió d'un equip que comença a intimidar a Europa. Si les jugadores i la directiva hi creuen, per què no la resta?

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta