Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

El guió perfecte

 

El Barça no ha pogut començar millor la temporada. La golejada al Tacón, un equip que acaba de pujar, però que ha pogut fitxar diverses 'galàctiques' gràcies al suport del Real Madrid, ha deixat ben clar que les de Lluís Cortés van a totes a la Lliga. El títol és més que una prioritat, és gairebé una obsessió. Toca guanyar-lo sí o sí i les jugadores ho han volgut demostrar des del principi.

«Ja som prou madures per a saber que tots els partits seran una final», assenyalava Alexia Putellas, una de les veus més autoritzades del vestidor, a la roda de premsa prèvia a l'encontre. Sembla que per fi s'ha assumit que la Lliga no es guanya amb golejades d'escàndol sinó en camps modestos, sense deixar-se punts on s'ha de vèncer amb autoritat, sense abaixar mai la guàrdia.

La prova està que aquests últims tres anys, tenint millor planter, el Barça no ha conquerit la Lliga. Ho ha fet un Atlético més competitiu, més regular i que no s'ha deixat sorprendre per cap rival, que sempre ha estat a l'altura.

Recordo golejades al Zaragoza, Santa Teresa o Fundación Albacete que van servir de ben poc al final perquè van anar acompanyades d'empats absurds o derrotes inexplicables. Com bé diu Alexia, aquells errors no han de repetir-se. Que ningú es confiï, doncs, de l'espectacular debut de les blaugrana i, sobretot, que l'equip s'ho prengui amb la màxima prudència.

Dit això, la imatge del Barça en l'estrena de la seva nova llar no va poder ser millor: ple a les grades, golejada al futur Real Madrid en el què està encaminat a ser el Clàssic dels pròxim anys, espectacular debut de Hansen - sens dubte, una de les millors jugadores del món-, reivindicació del planter amb una Aitana Bonmatí estel·lar, retorn triomfal de Jenni Hermoso amb hat-trick inclòs ... El guió perfecte per a una temporada molt il·lusionant.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta