Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

El pitjor rival del Barça

 

El Barça ja s'ha situat líder de la Primera Divisió i no pensa baixar-se del cim. El ferm propòsit de l'equip és no cedir a la pressió dels seus rivals i aferrar-se al lideratge amb força, de principi a fi de la competició. Guanyar tots els partits en aquesta Lliga és la consigna que es repeteix al vestidor cada dia, alt i clar. «Tots els partits són una final», assegurava Alexia en una recent roda de premsa.

En aquest sentit, es nota que les jugadores han guanyat en maduresa i exigència i que han assumit, per fi, que l'obligacíó del Barça és aixecar el títol sense excuses. Tenen la millor plantilla, un cop més, i no passa pel cap de ningú, ni per part de l'equip ni per part de la directiva, res que no sigui recuperar l'hegemonia a la Lliga.

L'Atlético torna a ser el conjunt altament competitiu en el camp a què ens té acostumats, però sembla que aquesta temporada la marxa de jugadores claus com Jenni Hermoso o Andrea Falcón li està passant factura i es nota el lògic període d'adaptació dels nous fitxatges.

D'altra banda, el Barça ha d'aprofitar aquest període en què el Reial Madrid encara no ha irromput amb força al panorama del futbol femení -el CD Tacón n'és només l'antesala- per imposar el seu domini amb autoritat. Està clar que el club blanc ha vingut per fer-se un lloc entre els grans i que en els pròxims anys serà un dels principals candidats al títol.

Fins aleshores, el Barça haurà de fer tots els deures. I saber que les ensopegades inexplicables, la falta de concentració en partits que ja estaven guanyats i la tendència a relaxar-se abans d'hora tornaran a ser els grans mals a evitar.

Amb la lliçó apresa -en principi- i amb la convicció que aquesta temporada no s'escaparà el títol, la nau blaugrana navega amb el vent a favor. La golejada davant l'Atlético a l'estadi Johan Cruyff (6-1) i la victòria contundent a Sevilla (0-2), amb una molt bona imatge en tots dos encontres, han donat a l'equip un plus de moral molt necessari per a confiar que enguany no es perdrà el rumb. Esperem, doncs, que el pitjor rival del Barça no torni a ser el mateix Barça...

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta