Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

Nou capítol del despropòsit

 

Aquest dimarts hem assistit a un nou capítol en el llibre dels despropòsits de la secció femenina de l'Espanyol, la qual últimament se n'està fent un fart d'omplir capítols per oblidar. L'última, la destitució de Salvador Jaspe, una nova víctima més d'aquest equip, el qual, com vaig escriure setmanes enrere, s'ha convertit en una trituradora d'entrenadors; des del 2013 ja han passat ni més ni menys que 10 inquilins diferents.

En canvi, els que manen, s'equivoquen any rere any renovant i fitxant, i les grans beneficiades de tot això, les que es perpetren al camp passi el que passi, juguin com juguin o tinguin el nivell que tinguin, aquí segueixen com si res. Poc més cal afegir. Bé, sí. Que tant se val si l'equip és amateur, semiprofessional o professional. Si es cobren sous, com si no. Abonats a patir temporada rere temporada i a veure què té ganes de fer l'equip. Si el míster motiva, reaccionen, com al tram final del curs passat quan amb Jaspe semblaven un equip de Champions. En canvi, poques setmanes abans, ja cansades del Joan Bacardit, el qual va dimitir davant del panorama, desgana i a patir. Sincerament, no s'entén. I aquí qui perd és el club, una secció que ha sigut històrica. Qui l'ha vist i qui la veu...

Per això, presa aquesta decisió de fer fora al míster en cerca d'un revulsiu, a aquestes alçades encara no hem pogut celebrar ni un sol triomf, i mentre esperem els 'famosos' fitxatges que ens han de salvar del desastre, ara només em queda desitjar-li sort al nou míster. Un Jordi Ferrón que ja pot esforçar-se a caure bé, a no complicar massa la vida a les jugadores, fer entrenaments no gaire llargs i sobretot, donar amb la tecla i que arribin els bons resultats. La seva sort serà la de tots. Però el gran dubte, com sempre, és saber quant durarà -el que vulguin les jugadores, clar-.

I havent-li desitjat ja sort, demanaria al nou míster -per si els que l'han fitxat no ho fan- bé perquè no ho saben o perquè se'ls en fot tot, que deixi de jugar amb l'equip de veterans culers. Suposo que ja ho haurà fet... Sort al míster i tibada d'orelles a tots els culpables de tot això.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta