Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

Eterna Jenni

 

Twitter pot ser un lloc meravellós. Aquest racó de crítiques ferotges i conflictes de pati de col·legi es converteix de vegades en un paradís d'històries commovedores. Una de les últimes ha estat protagonitzada per la futbolista Jennifer Hermoso. M'ha semblat molt explícita del que representa: un referent majúscul, una jugadora que desperta passions no només per la seva qualitat i els seus gols sinó també pel seu tarannà fora de camp.

La història que ha triomfat a la xarxa social parla del petit Iker, un seguidor de Barça de set anys que viu a Madrid i que idolatra la davantera culer. Segueix l'actualitat del Barça amb fervor, de manera que li va demanar als Reis d'Orient una samarreta del seu equip. I va escriure a Twitter: "Encara que no posi el nom que sàpigues que la samarreta és teva, Jenni. Necessitem a Madrid una botiga on comprar les samarretes del Barça, que on em vaig comprar aquesta només em serigrafien la primera equipació". El missatge de l'Iker es va fer ràpidament viral. En conèixer Jenni la notícia, li va regalar personalment una samarreta signada, davant la incredulitat del petit.

Explico aquest relat perquè il·lustra a la perfecció el que significa Jenni: no només és la màxima golejadora de l'equip amb 18 gols en 16 partits -té al seu abast superar el passat 'pichichi' dels 24 gols amb l'Atlético- sinó que s'erigeix ​​en tot un emblema, ​​una d'aquelles dones que, com Mireia Belmonte, Carolina Marín, Ona Carbonell o Garbiñe Muguriza, transcendeixen la faceta esportiva.

Jenni ja és referent de nens i nenes. Ha triomfat a Suècia, a França, a l'Atlético i ha tornat al Barça en el seu millor moment per regalar-nos la seva millor versió. Juga en l'equip del seu cor, amb un públic que l'adora, immersa en un projecte ambiciós on aspira a tot. El seu nom és sinònim de gol i de títols, però també de valors. No és gens fàcil aconseguir creuar aquest límit que converteix una esportista en icona, però ella ho ha fet. Eterna Jenni.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta