Més notícies de Opinió

Articles d'opinió per autor

Mentre surtin les matemàtiques...

 

La situació és delicada. Molt delicada. Límit diria. Però com bé va dir la Lombi -el gran cop d'efecte del mercat d'hivern de fitxatges a l'Espanyol- a la seva presentació, hem de creure fins que les matemàtiques no diguin el contrari. És cert que cada cop queda menys i els bons resultats no arriben, però no és menys cert que últimament aquest equip s'hagi abonat a patir i al final, hagi acabat reconduint la situació.

Crec que aquesta vegada és la pitjor de totes elles, i les sensacions no són bones pel que fa al joc, ja que d'una setmana a l'altre l'equip passa de merèixer més a llençar per la borda el partit en un tancar i obrir d'ulls. La bipolaritat no cessa. Com tampoc ho ha fet el rendiment a les dues àrees, quelcom clau. Al darrere se segueix concedint massa i a dalt costa horrors veure porta. Celebro però que la carta de presentació de la nova davantera, la Raiza, fossin dos gols. Encara que només un d'ells va acabar pujant al marcador a Zubieta.

Tornant a la presentació d'una de les jugadores més estimades dels últims temps, la Lombi, va donar amb la clau en apuntar que «aquest és un club que s'uneix a les pitjors situacions i ara és un moment en què cal tirar de sentiment, d'unió i de creure, sobretot, de creure que tot és possible». Amén a tot. Tant de bo la seva arribada, junt amb els altres tres fitxatges, siguin el que necessita l'equip per sumar d'una vegada el primer triomf. Siguin el que mancava per aconseguir el punt d'inflexió que canviï un guió típic d'un fil dramàtic.

Elles han d'aportar aire fresc, contagiar a les ments bloquejades d'optimisme i tirar del carro. Contribuir a fer-nos creure a tots que encara hi ha esperança. Que salvar la categoria seria qüestió quasi d'un miracle, però que ho intentaran i que pot ser. Això és el que es mereix l'escut que porten. Que un cop estiguem tocats, com a mínim no abaixem els braços. Que mai puguin retreure treball, entrega i dedicació. En moments així és quan més a l'alçada s'ha d'estar. Confio que així està sent i així serà fins al final. Així doncs, creiem. Encara que no sigui fàcil, però fem-ho. Esforcem-nos a sumar, donar suport a l'equip i al final ja direm el que calgui. Esperem que sigui un 'felicitats, ho heu aconseguit'. No voldria escriure el contrari. Està a les vostres mans equip.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta