Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

A foc lentPrimera victòria amb Luismi Marín a la banqueta de l'Espanyol i satisfacció per tres punts més que necessaris per creure en la feina feta

Pedro Salado (Futfem.cat)

El partit s'ha desenvolupat sota els paràmetres que el tècnic blanc-i-blau va explicar a la prèvia: un encontre que s'havia de cuinar a foc lent. 90 minuts on l'entrenador ha valorat que l'Espanyol «ha portat el pes del partit en tot moment davant d'un equip que ha vingut a tancar-se». Per evitar això, el tècnic ha plantejat un sistema on han buscat «la sorpresa amb arribades de les laterals». «Sabíem que ens costaria fer el primer gol, però una vegada ho hem aconseguit, tot ha estat més fàcil», explica Luismi Marín davant la dificultat de desnivellar el partit.

El tècnic era ben conscient que no seria gens fàcil superar a un equip que es defensa bé, per això havia planejat «madurar el partit primer i, a mesura que passessin els minuts, posar una marxa més i no deixar d'insistir fins que arribés el gol». En tot cas, ha estat més difícil del compte perquè, en opinió de l'entrenador, a l'equip li costava «moure la pilota amb velocitat» i afegeix: «A la segona ho hem millorat, però hem de seguir treballat en aquesta qüestió». 

Una de les coses que s'han vist i que s'han introduït des de l'arribada del tècnic, ha estat l'estratègia. L'Espanyol ha utilitzat amb freqüència aquestes jugades i l'entrenador blanc-i-blau explica el perquè: «Excepte Inés i Elba, no tenim jugadores que puguin rematar i per això hem de cercar unes altres estratègies».

Una vegada aconseguits aquests 3 punts, Luismi ja pensa en el partit contra el Betis. Un encontre que serà «molt complicat», com argumenta: «Ens enfrontem a un equip que toca molt bé la pilota, però anirem a guanyar».


Per la seva banda, per l'entrenador del Tacuense 'Fanfi' Herrera, la derrota ha estat «una pena», ja què afirma: «Hem aconseguit fer el partit llarg, amb molt d'ordre en defensa i sortir a la contra, però el gol ens ha tirat per terra la feina». «No hem tingut precisió en les passades després de recuperar la pilota i això ha impedit que poguéssim sorprendre el contraatac» valora el tècnic tinerfeny. 

Per últim, ha descrit l'Espanyol com un conjunt «que mou bé la pilota, està ben treballat i és un bon equip».

 

Notícies relacionades

Comenta