Més notícies de Primera

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Jenni: «Al final del partit els hem tingut per corbata»

«Sabíem que venir aquí tenia risc. El més important és que el partit ja ha passat i hem sumat els tres punts» ha manifestat la golejadora

Pedro Salado (Futfem.cat)

Jenni Hermoso, la salvadora avui del Barça, ha estat molt sincera després del triomf in extremis al camp del Tacuense. «Hem arribat al final i els hem tingut per corbata» ha explicat gràficament la golejadora, que ha reconegut que «ha costat una mica» tirar el partit endavant: «Sabíem que venir aquí tenia risc. A casa el Tacuense es fa fort, no abaixen mai els braços, i cada cop que sentia el seu entrenador cridar estava tota l'estona animant les seves jugadores». «El més important és que el partit ja ha passat, hem sumat 3 punts i podem mirar endavant» ha resumit Jenni, que ha desitjat al rival que «no baixi de categoria i es pugui «seguir gaudint d'aquesta afició».

Xavi Llorens també ha coincidit en valorar com el més positiu d'avui els «3 punts menys i un partit menys que resta». «Després de l'exitós dimecres ens ha costat posar els peus a terra davant un rival necessitat i súper motivat. El fet d'avançar-nos ràpid ens ha confós i no hem fet un gran partit» ha assenyalat el míster, per qui «el resultat ha perillat durant alguns moments». «Ens hem vist superades en entusiasme, però tenint sort i a base de córrer ho hem tret».

QUEIXES LOCALS PER L'1-2
La derrota per un marge tan estret ha deixat molt bon regust de boca al Tacuense. El seu entrenador, Juan Francisco 'Fanfi' Herrera, ha felicitat el seu equip per l'«ordre, les ganes i la concentració» i ha assenyalat que el Barça «s'ha endut el triomf per dues jugades puntuals». «El córner que ha precedit l'1-2 no existia i la diferència ha estat que elles han aprofitat les ocasions que han tingut. Llàstima que Celia s'ha precipitat en la seva oportunitat davant Paños, crec que hauria d'haver definit a un costat» ha detallat Herrera, conscient que «no es podia perdonar» si volien treure algun punt.

«Tot i haver jugat entre setmana, pensava que el Barça tindria pocs problemes amb nosaltres, però estic molt content del treball que hem fet i només tinc paraules bones per a les jugadores. L'afició ha estat espectacular i és una pena que no ens donin suport així d'una manera més regular» ha dit el tècnic insular, convençut que tenen «moltes possibilitats d'aconseguir la permanència».

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta